Aha! Palace Pictures – Ráže .45

Ve čtvrtek 26. března 2009 se očekává další přírůstek řady Edice Palace Pictures, na níž se podílí Aha! společně s vydavatelstvím Codi. Aktuálně nabízeným filmem je Ráže .45 za 44,- Kč. Nikdo se nemstí tak, jako žena.

Příběh o tom jak posedlost, tyranie a zneužívání dovedla mladou ženu k vymyšlení plánu odplaty. Kat je nádherná a zkažená a její hlad po nebezpečí ji stáhnul až na samé dno. Poté co ji přítel Velký Al – nebezpečný drogový dealer – ze žárlivosti málem zabije, pokusí se Kat vzít svůj život do vlastních rukou. Zjistí, že zbavit se nejnebezpečnějšího muže ve městě není zas tak snadné. Neváhá využít svých přátel i sexuální přitažlivosti k tomu, aby uskutečnila svůj plán a vychutnala si pomstu.

A zase nějaký kompilát diváckých názorů:

Obal se sexy štětkou s bouchačkou a prostříleným názvem RÁŽE 45 sliboval exploatační nářez, ale místo toho na člověka čeká užvaněná nezávislá nuda, kde Milla dostane první facku teprve v půlce filmu (a pak 5 minut řve, že by jí člověk hned vrazil další) a kde padnou celkem jen dva výstřely! A ty otravné promluvy postav do kamery měly být jako vtipné?

Každá postava v tomhle filmu chce š…t s Millou Jovovich. Aby to nebylo zase tak jednotvárné, dalo se tam 20 deka všeobecného násilí a dalších 10 deka násilí na ženách.

Jedna hvězda za Millu a druhá za její zadek.

Zajímavé jsou leda tak v průběhu filmu sexy scény, kdy se Milla nebála ukázat své tělo – takže zas tak často od filmu neodcházejte, ať ji poznáte více.

Žánr: Drama / Krimi

Země původu: USA

Rok vzniku: 2006

Délka: 96 minut

Původní název: .45

Světová premiéra: 30. listopadu 2006 – Řecko

Režie: Gary Lennon

Scénář: Gary Lennon

Produkce: David Bergstein, Chris Davey, Cary Epstein, Gilmar Fortis II, Jerry P. Jacobs, Huw Penalt Jones, Alex Jordan, Geyer Kosinski, Tracee Stanley, Tucker Tooley, Jeff G. Waxman, Christopher Wilhem

Hudba: John Robert Wood

Kamera: Teodoro Maniaci

Společnost: Media Talent Group / Möbius Entertainment

Natáčeno: New York City, New York, USA / Toronto, Ontario, Kanada

Hrají: Milla Jovovich (Kate), Angus Macfadyen (velký Al), Stephen Dorff (Reilly), Aisha Tyler (Liz), Sarah Strange (Vic), Vincent Laresca (Jose), Tony Munch (Clancy), Kay Hawtrey (Marge), John Robinson (polda #1), Tim Eddis (polda #2), Hardee T. Lineham (otec Duffel), Dawn Greenhalgh (Fran), Nola Augustson (Gertie), John Gordon (Danny), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: trailer