Čtvrteční Aha! – Columbo DVD 17

V tradičním čtvrtečním termínu se i v posledním březnovém týdnu milovníci detektivních seriálů opět dočkali Columba dnes, ve čtvrtek 26. března 2009. Sedmnácté DVD bude obsahuje 31. a 32. epizodu. Cena 49,- Kč.

V edici deníku Aha! by mělo postupně vyjít 69 dílů tohoto kultovního amerického seriálu. DVD vychází každý čtvrtek (občas  výjimečně již v úterý!) a obsahuje vždy dvě až tři epizody.

Případ diplomatické imunity
Hassan Salah, první tajemník suarijského velvyslanectví, je příznivcem starých pořádků a vůbec se mu nezamlouvá způsob vlády zdejšího mladého a pokrokového krále. Před chystanou návštěvou hlavy státu se proto rozhodne zbavit se králova příznivce, šéfa bezpečnosti Youseffa Alafy. Poradí si poručík Columbo s odlišnou kulturou a diplomatickou imunitou?
Originální názevColumbo: A Case Of Immunity

Krize identity
Tajný agent Geronimo zjišťuje, že jeho parťák Nelson Brenner je dvojitý agent, a ten se jej proto rozhodne zbavit. Na pláži zinscenuje schůzku s Lawrencem Melvillem, který mu má předat mikrofilmy. Po jeho odchodu Geronima zavraždí. Podezření hodí na jistého Steinmitze, Melvillova šéfa. Poručík Columbo se však nenechá ošálit.
Originální názevColumbo: Identity Crisis

Údaje o DVD:

 

Obraz: barevný, PAL, 4:3

Zvuk: 2.0 CZ / EN / PL
Titulky: CZ / PL / EN
Délka: 164 minut
Typ disku: DVD 9
Regiony: All
Bonusy: —