Páteční Aha! – Jdi na to

Dvojice Terence Hill a Bud Spencer se opět vrací, tentokrát v pátečním Aha! dne 27. března 2009 v akční komedii z roku 1983 Jdi na to. Cena 49,- Kč. DVD již vyšlo dříve u Vapetu (25. září 2008), takže jde o reedici. 

Bud Spencer a Terence Hill jsou opět v naprosto neočekávané situaci. Jeden si doposud užíval slastí tuláckého života, druhého raději propustili předčasně z vězení. Tahle dvojice se najednou ocitne v roli nepříliš dobrých agentů s kufříkem plným dolarů a kreditními kartami s neomezeným výběrem. Jejich působištěm se dočasně stane luxusní hotel v Miami a jejich úkolem, o němž postupně získávají jakési mlhavé povědomí, je zkřížit plány nebezpečnému maniakovi. Ten disponuje zbraní, která by mohla ohrozit další existenci celé naší planety.

Země původu: Itálie, USA
Rok vzniku: 1983
Originální název: Nati con la camicia
Žánr: Komedie, Akční
Režie: Enzo Barboni
Hrají: Terence Hill, Bud Spencer, Buffy Dee, David Huddleston, Riccardo Pizzuti, Faith Minton, Dan Rambo, Susan Teesdale, Dan Fitzgerald, Al Nestor, Christine Troples, Woody Woodbury, George Coutoupis, Giancarlo Bastianoni, Harold Bergman, Alex Edlin, Joe Hess, Mal Jones, Jeff Moldovan, Raffaele Mottola, Joey Silvera.

Údaje o DVD:

Obraz: barevný, PAL, 1.66:1

Zvuk: český DD 2.0
Titulky: české
Délka: 105 minut
Typ disku: DVD 5
Regiony: All
Bonusy: —