Aha! – Úžasná planeta DVD 12

Pondělní Aha! v ediční řadě Světový dokument přináší společně s KM Records a North Video v pondělí 30. března 2009  další disk ze série výběrových programů královny dokumentárních filmů – BBC Motion Gallery. Seriál dokumentů BBC Úžasná planeta vychází postupně na 15 DVD, vždy v pondělí. Cena jednoho disku je 49,- Kč.

Dvanáctý disk obsahuje:

ZODIAK

Zajímá vás, jak mohou znamení zvěrokruhu ovlivnit naše životy? Jde skutečně o jejich vliv, nebo jen o staletími potvrzené společné vlastnosti pro osoby narozené v daném období? Seznámíte se se znameními a prozkoumáme, zda jsou Lvi skutečně odvážní, Býci žárliví či Skopci dobrodružní.

Pondělní Aha! - Úžasná planeta DVD 12

STYL
Člověk obléká každou část těla. Střídmě, tradičně, tendenčně nebo extravagantně. Inspiruje se přírodou, uměním i vědou. Vymyslel pravidla pro styl oblékání do společnosti, na sport, na práci i do ložnice. Vymyslel doplňky, účesy, tetování. Odívání má historii dlouhou, jako je lidstvo samo. A kam směřuje? Kdo ví?

ALTERNATIVNÍ MEDICÍNA

Každý se občas cítí nemocný, každému občas něco schází nebo přebývá. v takových chvílích jsme si zvykli sahat po přípravcích zvaných léčiva, protože působí rychle a účinně. Je to ale přirozené? Ne nadarmo se říká, že smích prodlužuje život, také je prokázáno, že na lidské zdraví mají pozitivní účinek barvy. Dávno jsou známé léčivé rostliny, homeopatie, či zvířecí terapie, stále populárnější je jóga, filozofie feng-šuej a systém čchi-kung.

© BBC Worldwide limited.;  KM Records, s. r. o.

 

Menu DVD 

 

Údaje o DVD

 

Výběr kapitol 

 

Obraz: barevný, PAL, 4:3

Zvuk: 2.0 CZ, ENG

Titulky: CZ

 

Nastavení zvuku a titulků 

 

Délka: 182 minut

Typ disku: DVD 9

Regiony: All

Bonusy: —