Soukromé pasti DVD I. – Něžný vetřelec

Ačkoliv TV Nova má zásluhu na celé řadě DVD, která již prošla trafikami (především zajištěním dabingu, anebo tím, že daný seriál či film jako první uvedla na obrazovky); nyní pod vlastní hlavičkou ve spolupráci se společností Hollywood Classic Entertainment vydává na DVD cyklus Soukromé pasti. První disk s názvem Něžný vetřelec je v prodeji od dneška 31. března 2009 za cenu 49,- Kč. Každé úterý pak vyjde další příběh. Dílů bylo natočeno celkem dvanáct.

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak.

Dvanáct televizních filmů o důležitých věcech života.

Díl s názvem Něžný vetřelec se zabývá životním dilematem mladé úspěšné manažerky, zda se kvůli neplánovanému těhotenství vzdát vysněné pracovní pozice.

Mateřství je krásné, ale svoboda taky.

Třicetiletá manažerka Karolína získá pracovní příležitost, o které snila. Zároveň zjistí, že je těhotná. Vzdá se práce, kterou chtěla, kvůli dítěti, které nechce?

Soukromé pasti 1. - Něžný vetřelec

Země původu: Česko
Rok vzniku: 2008
Hrají:
Táňa Vilhelmová – Karolína, 30 let, marketingová manažerka
Lukáš Vaculík – Marian, 45 let, ředitel firmy
Libuše Šafránková – matka Karolíny
Stanislava Jachnická a další

Režie: Lenka Wimmerová

Údaje o DVD:

Obraz: barevný, PAL, 16:9

Zvuk: DD 2.0 česky
Titulky: české, anglické
Délka: 56 minut
Typ disku: DVD 5
Bonusy: Trailery k dalším dílům