Čtvrteční Aha! – Columbo DVD 19

V tradičním čtvrtečním termínu se i před velikonocemi milovníci detektivních seriálů opět dočkali Columba dnes, ve čtvrtek 9. dubna 2009. Devatenácté DVD obsahuje 35. a 36. epizodu. Cena 49,- Kč.

V edici deníku Aha! by mělo postupně vyjít 69 dílů tohoto kultovního amerického seriálu. DVD vychází každý čtvrtek (občas  výjimečně již v úterý!) a obsahuje vždy dvě až tři epizody.

Poslední pocta Komodorovi
Otis Swanson zvaný Komodor je majitelem malé loděnice a všemožně se snaží vyhnout se moderním obchodním praktikám. O to více je mu trnem v oku počínání jeho zetě Charlese Claye, který se ujal vedení rodinného podniku. Charles se domnívá, že jeho tchán chce firmu prodat, a objedná se k němu na návštěvu. Druhého dne ráno je Otis Swanson pohřešován. Vyšetřování případu se opět ujímá poručík Columbo.
Originální názevColumbo: Last Salute To The Commodore

Posvítit si na vraždu 
Ward Fowler je představitelem hlavních rolí a za svůj výkon již obdržel cenu Emmy. Nikdo netuší, že je vydírán bývalou milenkou Claire, která jej svého času dostala na výsluní a nyní si nechává vyplácet polovinu jeho honorářů. Tomu se herec jednoho dne rozhodne udělat přítrž a ženu zastřelí v bistru. Poručík Columbo teorii o loupežném přepadeníod počátku odmítá.
Originální názevColumbo: Fade In To Murder

Údaje o DVD:

 

Obraz: barevný, PAL, 4:3

Zvuk: 2.0 CZ / EN / PL
Titulky: CZ / PL / EN
Délka: 162 minut
Typ disku: DVD 9
Regiony: All
Bonusy: —