Špidla Data Processing – Tajuplný ostrov

 

Ne, nejedná se o reedici oblíbeného francouzského seriálu na motivy románu Julese Verna, jak nám jej v minulém roce přinesl K&B. Jde o stejnojmennou hru od Špidla Data Processing. Tajuplný ostrov je tajemná hra plná zábavy. Pastva pro oči. Cena 49,- Kč. Vyjde ve čtvrtek 16. dubna 2009

 

Tajuplný ostrov

 

Zavítejte na napínavou návštěvu mezi domorodce na dalekém na sopečném ostrově. Nejvyšší vrchol právě začal chrlit oheň a kouř. Abyste zachránili svůj lid, musíte začít odstraňovat sloupce barevných kostek ze starobylých chrámů, které se nachází na úpatí hroutící se hory. Až vyčistíte poslední chrám, budete moci vstoupit do srdce sopky a získat zde artefakt, který ji navždy umlčí.

 

Ve hře Tajuplný ostrov se ocitáte v roli chytrého domorodce. Pomocí myši nejdříve otáčíte chrámem, abyste našli nejvhodnější místo, a pak vhodíte svoji kostku směrem k barevným sloupcům. Budete muset pracovat rychle, aby se vám podařilo vyčistit chrám dříve, než vyprší časový limit. Pomohou vám také bomby a další vylepšení.

 

Tajuplný ostrov, hru plnou strategie i napětí, můžete hrát hodiny v kuse nebo třeba jen několik minut mezi každodenními úkoly, které se netýkají žhavé sopky.

 

Česká na vás:

• 80 zábavných úrovní

• 19 bonusových úrovní

• 6 zvláštních odměn

• nádherná grafika

• příjemná hudba

 

Každopádně vás čeká báječná zábava zpestřená napínavým příběhem. Na nic nečekejte a pusťte se do hry!