Soukromé pasti DVD IV. – DNA jako důkaz

TV Nova nyní pod vlastní hlavičkou ve spolupráci se společností Hollywood Classic Entertainment vydává na DVD cyklus Soukromé pasti. Seriál Soukromé pasti vypovídá o situacích v životě, které nás potkávají, aniž tomu můžeme jakk.oliv zabránit. Čtvrtý disk s názvem DNA jako důkaz bude v prodeji od 28. dubna 2009 za cenu 49,- Kč. Každé úterý vychází další příběh. Dílů bylo natočeno celkem dvanáct.


Dítě je důležitější než okolnosti jeho početí.

Když se mladý právník Viktor snaží zachránit život svému otci, který onemocněl leukémií, vyjde najevo, že nejsou příbuzní. Ve snaze najít biologického otce zjistí Viktor i jeho blízcí, že některé pravdy jsou zbytečné – nikomu a ničemu nepomohou.

Celý příběh začíná tím, že se Kateřina stěhuje do rodiny Viktora. Nemá to ale jednoduché, Viktor se totiž dozvídá, že jehoho otec má leukémii. On ho chce zachránit a to tím, že bu chce darovat kostní dřeň. Jeho matce se to ale nezdá a on pořád neví z jakého důvodu.

Viktor se dozvídá, že jeho otec není vlastně vůbec jeho otcem. Viktora ale zajímá to, kdo je vlastě jeho pravým otcem. Při pátráni po svém biologickém otci se dozvídá spoustu pravd a je z toho značně znepokojený.

Když Kateřina vidí, jak vlastně probíhá samotné zjišťování pravdy a krutá realita rozhodne se, že Viktorovi neřekne, že jeho dítě, které s ním právě čeká není jeho. A možná je to dobře, dítě je mnohem důležitější než okolnosti jeho početí. Celý příběh na konec končí happyendem.

Ve filmu DNA jako důkaz Jan Budař hraje Viktora, mladého právníka, který zjistí, že jeho otec není jeho biologický rodič. Tereza Vořísková hraje Kateřinu, snoubenku Viktora.

Země původu: Česko
Rok vzniku: 2008

Hrají:

Tereza Voříšková – Kateřina, 25 let, Viktorova snoubenka
Jan Budař – Viktor, 30 let, právník
Zuzana Bydžovská – Míla Hojdarová, 48 let, Viktorova matka
Jiří Ornest – Jindřich Hojdar, 50 let, Viktorův otec
Tomáš Hanák – Milan Václavek, 50 let, Viktorův biologický otec

Režie:
Petr Zahrádka

Údaje o DVD:

Obraz: barevný, PAL, 16:9

Zvuk: DD 2.0 česky
Titulky: české, anglické
Délka: 56 minut
Typ disku: DVD 5
Bonusy: Trailery k dalším dílům