Report – DVD O2 Sázava Fest – BEST OF 2006–08

  

Nejen "příbalovými" DVD bez novin je člověk živ. Zlatá éra časopisů, které jako bonus nabízely přibalené filmy, je už dávno pryč. Stejně tak jako k levným filmů dávno nikdo nekupuje noviny (až na nějaké extrémy s ustříháváním kuponů). Přesto se ale i dnes najdou světlé výjimky, ovšem spíše speciálního zaměření. Pokud prozkoumáte pulty opravdu velkých trafik, najdete příbaly u motočasopisů, tiskovin věnovaných adrenalinovým sportům či čtení pro pány. Ovšem také u periodik, věnovaných hudbě. Jedním takovým je REPORT, jehož aktuální číslo by mělo být k dostání včetně DVD přílohy O2 sázava fest – best of 2006-08.  

Podívejme se tedy na aktuální nabídku:  

 

REPORT 5/09 + DVD O2 SÁZAVA FEST

NA TITULCE udg, Uvnitř VŠE O FESTIVALECH, profil eminema, jane´s addiction, Nine inch nails, HEROINOVÁ STORY Mötley Crüe, rozhovor s prodigy NEBO SERIÁL METALOMÁNIE.

 
 

Z obsahu:

 

UDG

Kapela má čerstvé album Autoportrét a s jeho vydáním vyrazila na společné turné se spřízněnými Wohnouty. Nakročila tím definitivně do první ligy? Rozhovor doplňují luxusní fotky Romana Černého – tak jste UDG ještě neviděli!

 

Cizinci.cz

Seriál o cizincích v české hudbě se chýlí ke konci. Není to však zdaleka tím, že by nebylo  z čeho vařit. Významných přistěhovalců je u nás celá řada, tentokrát představujeme Australana Glenna Proudfoota, Holanďana Berta Nevena, Jamajčana Vincenta Richardse nebo amerického rappera Nironica.

 

Eminem

Nejprodávanější rapper posledních deseti let přichází s comebackovým albem Relapse. Dozvíte se o něm z profilového článku a můžete je i vyhrát.

 

Prodigy

Jak vnímají svůj nový počin Invaders Must Die a spoustu dalších zajímavostí se můžete dočíst z exkluzivního rozhovoru, který připravila Jana Kománková.

 

Tichá dohoda

S frontmanem zásadní domácí kapely 90. let Danem Šustrem si povídal Ondřej Bezr. Řeč byla o reedici alba Underpop, minulosti i vizích možné budoucnosti.Vrátí se Tichá dohoda na pódia?

 

NIN & Jane’s Addiction

Ikony americké nezávislé scény Nine Inch Nails a Jane´s Addiction si na letošek naplánovali turné a další společné aktivity. REPORT připravil důkladnou sondu do tohoto překvapivého spojení. 

 

SERIÁL metalománie

V květnovém díle oblíbeného seriálu komentují Big Boss, Miloš Dodo Doležal, Bruno, Aleš Brichta a další pamětníci tuyemský metalový underground 80. a 90. let. Nejčastěji skloňovanými jmény jsou tedy Debustrol, Master`s Hammer, Root, Krabathor, V.A.R. ad. 

 

LIVE: Wire, The Subways, Project Pitchfork, Apocalyptica, Cradle Of Filth, Ice Cube,  Sisters Of Mercy, Jarní O2 Sázava fest    

ROZHOVORY:  Tichá Dohoda,  Prodigy, Cocotte Minute, KMFDM, Tam-Tam Orchestra, Martin Stránský

TÉMA: Cizinci.cz III.

BUBÁK: Nikki Sixx
SMRT: River Phoenix

FRESH ENERGY: Hentai Corporation

NA CESTÁCH: Laos

UCHO: Boris Carloff

SLOUPKY: Honza Křížek, D.A.Rodriguez, Roman Lipčík, Ondřej Bezr, Jan „Visací" Haubert, Jana Kománková, Ema Brabcová, Honza a Matěj Homolové

6x SOUTĚŽ o nejnovější CD a DVD
Recenze CD, DVD, PC her, knih, webů, filmové premiéry, hudební TV tipy, clubbing, drogová poradna, fotoreport, technologie, MP3 paráda, multimedia, bazar

KOMPLETNÍ PŘEHLED FESTIVALů

DVD příloha:  O2 Sázava fest – Best of 2006-08

Filmy, koncerty a videoklipy. Více než dvě hodiny toho nejzajímavějšího z historie festivalu!

DESMOD,  IVA FRüHLINGOVÁ, CAMOUFLAGE, JOAN AS POLICE WOMAN, AIRFARE, CHINASKI, LAKESIDE, SUPPORT LESBIENS, TOXIQUE, CARTONNAGE, J.A.R., WOHNOUT, MONKEY BUSINESS …

 

 

Akce: spacák Loap pro každého předplatitele

 

NEJČTENĚJŠÍ HUDEBNÍ ČASOPIS + DVD ZDARMA. 

 

Více info a ukázky z DVD na http://www.ireport.cz/