Čtvrteční Aha! – Columbo DVD 23

V tradičním čtvrtečním termínu se i v den před svátkem Dne vítězství milovníci detektivních seriálů opět dočkali Columba, ve čtvrtek 7. 5. 2009. Dvacáté druhé DVD obsahuje 43. a 44. epizodu. Cena 49,- Kč.

V edici deníku Aha! by mělo postupně vyjít 69 dílů tohoto kultovního amerického seriálu. DVD vychází každý čtvrtek (občas výjimečně již v úterý!) a obsahuje vždy dvě až tři epizody.

Spiklenci

Irský básník Joe Delvin ve své vlasti bojuje za mír, zároveň se však tajně podílí na vyzbrojování Irské republikánské armády. Když mu jeho dodavatel Pauley začne dělat potíže, Delvin dlouho neváhá a Pauley je v hotelovém pokoji zavražděn.
Originální název: Columbo: The Conspirators

Columbo jde pod gilotinu
Zástupci vlády se zúčastní experimentu, během kterého chce telepat Blake demonstrovat své schopnosti v oboru mimosmyslového vnímání. Jako experta pozvou i Maxe Dysona, který je postrachem všech šarlatánů. Testy dopadnou příznivě a Blake pro svůj ústav získá lukrativní projekt. Druhého dne je objevena Dysonova mrtvola.
Originální název: Columbo: Columbo Goes to the Guillotine

Režie: Leo Penn, James Frawley, Jonathan Demme a další

Hrají: Peter Falk, Clive Revill, Jeanette Nolan, Bernard Behrens, Trish Van Devere, Laurence Luckinbill, James McEachin, Ron Rifkin, Lainie Kazan, Bruce Kirby, Kip Gilman, Patrick O’Neal, Milt Kogan, Dee Timberlake, Don Eitner, Morgan Upton, Joe Warfield, George Skaff, Jerome Guardino, Susan Krebs, H.B. Haggerty, Buck Young, James Frawley, Socorro Swan, G.D. Spradlin, Ruth Gordon, Louis Jourdan, Shera Danese, Mako, Antony Alda, Michael V. Gazzo a další

Námět: José Luis Navarro, Robert Blees a další

Scénář: Richard Levinson, William Link a další

Příště, 14. května 2009 se můžete těšit na další dvě epizody: "Vražda, kouř a stíny" a "Sex a ženatý detektiv".

Údaje o DVD:

 

Obraz: barevný, PAL, 4:3

Zvuk: 2.0 CZ / EN / PL
Titulky: CZ / PL / EN
Délka: 100 + 70 minut
Typ disku: DVD 9
Regiony: All
Bonusy: —