North Video – Když má muž problémy

Ti co mají rádi oddechové komedie a/nebo ti kteří si oblíbili osobitého herce Jacka Nicholsona, by měli zpozornět v sobotu 9. května 2009 kdy vychází pod hlavičkou North Video na DVD americká komedie Když má muž problémy. Cena 49,- Kč.

Detektiv Harry Bliss má nudnou práci, příšerné manželství a nějak se mu nedaří splácet dluhy. Věřitelé mu jdou po krku a Harry už neví kudy kam. Když dostane nabídku k práci pro operní hvězdu Joan, tak cítí, že je to jedna z posledních šancí jak vyřešit své finanční problémy. Jenže Joan není jen klienta, ale také krásná žena….V hlavních rolích se Vám představí Jack Nicholson a Ellen Barkin. 

Operní pěvkyni Joan Spruanceovou stále obtěžuje její bývalý manžel, ale také psychopatičtí fanoušci, a tak se přestěhuje do domu své sestry Andy do Hollywoodu. Avšak ani tam nenalezne klid. Poté, co Andy prodělala plastickou operaci, se v domě ve dne v noci střídají milenci. Joaninou poslední záchranou je čistokrevný vlčák Dieter a jeho trenér Harry. Avšak Harry je ženatý, má milenku a Joan považuje jenom za dobrý zdroj peněz. Ovšem dokud se do Joan nezamiluje…

Země původu: USA
Rok vzniku: 1992
Originální název:  Man Trouble
Žánr: Komedie, Romantický

Režie: Bob Rafelson
Hrají: Jack Nicholson, Ellen Barkinová, Harry Dean Stanton, Beverly D’Angelová, Michael McKean

Scénář: Carole Eastman
Kamera: Stephen H. Burum
Hudba: Georges Delerue

Produkce: Twentieth Century-Fox Film Corporation