ŠDP – Ztracený poklad

Kdo by si někdy nepřál najít Ztracený poklad? Nebylo by to skvělé? Třeba při překopávání zahrádky nebo rytí záhonků. Většině lidí se to ale nikdy nepoštěstí, a tak si aspoň můžete zkusit hledání pokladu viruálně, ve hře která vychází ve čtvrtek 14. května 2009 u Špidla Data Processing za cenu 49,- Kč.

Před téměř 3500 lety nařídil faraón Achnaton, aby až zemře, bylo jeho mumifikované tělo uloženo v sarkofágu a ten pohřben v jeskyni naplněné zlatem.

Klíč k tomuto pokladu byl zakódovaný pomocí jeho jména. Faraónovi kněží splnili příkaz a rozptýlili části klíče po celém Egyptě. Zavázali se předávat části klíče z otce na syna do té doby, než se objeví muž či žena s devíti drahokamy, z nichž čtyři přinesou oheň.

Využijte mocnou sílu posvátného skarabea a rozbijte bloky skrývající tajemství faraóna Achnatona. Čím více bloků odstraníte, tím více zlata získáte a tím blíže  budete k dosažení magických drahokamů, které jsou klíčem pro objevení ztraceného pokladu.

Zdá se, že po více než třech tisíciletích, je znovuobjevení pokladu na dosah! Opravdu jste to vy, komu bude poklad patřit?

Čeká na vás:
– více než 50 úrovní
– 12 mocných bonusů
– krásná grafika
– podmanivý zvuk
– zábava pro celou rodinu