MediaWay – Kouzelný svět pohádek 3

V třetím reprízovaném pokračování série kreslených příběhů, které čerpají z pokladnice nejznámějších světových pohádek a klasických literárních příběhů nás tentokrát čekají vyprávění Malá mořská víla a Příhody námořníka Sindibáda. Vyjde ve čtvrtek 14. kvěna 2009. Cena 49,– Kč.

Příhody námořníka Sindibáda:
Sindibád je mladý dobrodruh, který během jedné plavby zůstane sám na pustém ostrově. Aby se dostal z ostrova pryč, přiváže se k noze obrovského ptáka Rocka, který unese i slona. Rock však přiletí na jiný ostrov a vysadí Sindibáda v údolí plném diamantů, kde žijí velcí hadi. Sindibádovi se podaří z ostrova uprchnout s plnými kapsami diamantů, díky nimž bude žít v bohatství až do smrti.


Malá mořská víla:
Malá mořská víla zachrání prince, jehož loď se potopila, a zamiluje se do něj. Požádá čarodějnici, aby ji výměnou za její krásný hlas učinila člověkem. Žije s princem na hradě, ale nemůže svou lásku naplnit. Když se s ní princ neožení, stane se z ní bublina. Její sestry jsou velmi smutné, a proto získají od čarodějnice výměnou za vlasy Malé mořské víly kouzelný nůž. Když prince zabije, promění se zpět v mořskou vílu.

Údaje o DVD:

Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 polsky
Titulky: české
Obraz: barevný 4:3 PAL
Délka: 50 minut
Typ disku: DVD 5
Bonusy: –