Vapet Vás baví – Táhněte do háje!

Vapet Vás baví ve čtvrtek 21. května 2009 ohlášeným Táhněte do háje! Film za 48,- Kč lze dohledat pod českým názvem V dostihovém sedle. Koprodukční komedie natočená ve westernovém stylu.

  

Ray Dokes se po propuštění z vězení vrací domů. Jeho cesta vede rovnou na venkovskou farmu dávného kamaráda Peteho Culpeppera, texaského kovboje, jehož dluhy rostou rychleji než obilí na polích.

Tam Ray zjišťuje, že pozemky zdejších obyvatel skupuje bohatý darebák Sonny Stanton, který ho dostal do kriminálu. Chce na nich postavit luxusní golfové hřiště. Rád by získal i pozemky Rayovy bývalé přítelkyně a dávné lásky Etty Parrové, která se, jako jedna z mála, Sonnyho nebojí. 

 

Je nejvyšší čas zhatit jeho plány. Ray se rozhodne Sonnyho zastavit jednou provždy. Má perfektní plán. Ale jedna malá chyba ho může poslat zpátky do vězení. 

 

Žánr: Akční / Komedie

Země původu: Velká Británie / Kanada / USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 88 minut

Původní název: All Hat

Světová premiéra: 11. září 2007 – Kanada (Toronto Film Festival)

Režie: Leonard Farlinger

Námět: Brad Smith (román)

Scénář: Brad Smith

Produkce: Avi Federgreen, Jennifer Jonas, Nadia Tavazzani

Hudba: Bill Frisell

Kamera: Paul Sarossy

Společnost: New Real Films / Myriad Pictures

Natáčeno: Ontario, Kanada

Hrají: Rachael Leigh Cook (Chrissie), Luke Kirby (Ray Dokes), Keith Carradine (Pete Culpepper), Lisa Ray (Etta Parrová), Ernie Hudson (Jackson Jones), David Alpay (Paulie Stanton), Noam Jenkins (Sonny Stanton), Joel S. Keller (Dean Calder), Graham Greene (Jim Burns), Gary Farmer (Billy Caan), Stephen McHattie (Earl Stanton), Michelle Nolden (Gena Stantonová), David Gardner (Homer Parr), Tracy Wright (Elizabeth Dokesová), Lorne Brass (Dan Rockwell), Michael Mahonen (Steve Allman), Ellen-Ray Hennessy (Bonnie), Charlotte Laurier (Misty), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: žádný