Čtvrteční Aha! – Columbo DVD 25

V tradičním čtvrtečním termínu se i v tomto týdnu milovníci detektivních seriálů opět dočkali Columba, ve čtvrtek 21. 5. 2009. Dvacáté páté DVD obsahuje 47. a 48. epizodu. Cena 49,- Kč

V edici deníku Aha! by mělo postupně vyjít 69 dílů tohoto kultovního amerického seriálu. DVD vychází každý čtvrtek (občas výjimečně již v úterý!) a obsahuje vždy dvě až tři epizody.

Velké podvody

Ačkoli si plukovník svého generála velice váží, jsou věci, o kterých by se jeho nadřízený neměl dovědět. Kromě aférky s generálovou ženou tu velkou roli hrají i jeho finanční machinace, které právě prověřuje agilní seržant Keegan. A tak plukovník neváhá a rozhodne se Keegana navždy umlčet.
Originální název: Grand Deceptions

Vražda jako autoportrét

Max Barsini žije společně se třemi ženami v luxusním sídle na mořské pláži. Vypadá to, že se všechny ženy vzájemně dobře snášejí a nevadí jim, že se musí dělit o jednoho muže. Idylka končí v okamžiku, kdy se jedna z nich zamiluje do psychologa Hammera. Druhého dne je nalezeno její mrtvé tělo.
Originální název: Murder, a Self portrait

Režie: Leo Penn, James Frawley, Jonathan Demme a další

Hrají: Peter Falk, Clive Revill, Jeanette Nolan, Bernard Behrens, Trish Van Devere, Laurence Luckinbill, James McEachin, Ron Rifkin, Lainie Kazan, Bruce Kirby, Kip Gilman, Patrick O’Neal, Milt Kogan, Dee Timberlake, Don Eitner, Morgan Upton, Joe Warfield, George Skaff, Jerome Guardino, Susan Krebs, H.B. Haggerty, Buck Young, James Frawley, Socorro Swan, G.D. Spradlin, Ruth Gordon, Louis Jourdan, Shera Danese, Mako, Antony Alda, Michael V. Gazzo a další

Námět: José Luis Navarro, Robert Blees a další

Scénář: Richard Levinson, William Link a další

Příště, 28. května 2009 se můžete těšit na další dvě epizody: Planý polach" a "Na program vražda".

Údaje o DVD:

 

Obraz: barevný, PAL, 4:3

Zvuk: 2.0 CZ / EN / PL
Titulky: CZ / PL / EN
Délka: 100 + 70 minut
Typ disku: DVD 9
Regiony: All
Bonusy: —