Vapet Vás baví – Voják cti

Pokud Vás minule zaujal bývalý wrestler Hulk Hogan, pak ve čtvrtek 4. června 2009 za 49,- Kč můžete rozhojnit sbírku dalším titulem, v němž účinkuje. Vapet v edici Vás baví nabídne film Voják cti.

 

  

Ben Cutter je dlouholetý žoldák, který má před sebou poslední bojový úkol. Společně s Vincem Deanem, synem bývalého parťáka, musí překazit obchod se zbraněmi. Během akce ale Ben s Deanem zjistí, že ji organizují právě obchodníci se zbraněmi, kteří chtějí zboží získat a dodat do Irska. Ben všechny zbraně zničí a tím si proti sobě poštve šéfa organizace, který přišel o miliony a teď touží po pomstě.

 

 

Žánr: Akční

Země původu: Kanada

Rok vzniku: 1997

Délka: 91 minut

Původní název: The Ultimate Weapon

Režie: Jon Cassar

Scénář: Robert Paul Marius

Produkce: Aziz Alaoui, Philippe Martinez, Danny Rossner, Murray Shostak

Hudba: Marty Simon

Kamera: Bert Tougas

Společnost: The John Strong Company

Natáčeno: Montréal, Québec, Kanada

 

 

 

Hrají: Hulk Hogan (Cutter), Carl Marotte (Dean), Cynthia Preston (Mary Kate), Lynne Adams (Lorrie), Daniel Pilon (McBride), Michael D’Amico (Roarke), David Nerman (Ryan), Vlasta Vrana (‚Top‘ Drummond), Sheena Larkin (paní Neely), Jessica McKenzie (Betty), Mulumba Tshikuka (PJ), Tedd Dillon (Danzig), Ed Leslie (Bar Boy / Big Boy), Gregoire Dunlevy (Range Master), Mark Antony Krupa (důstojník), John Handfield (pilot helikoptéry), Kim Feeney (Jill), a další

 

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 4:3

Bonus: žádný