Blesk pro ženy – Hra o čas

Blesk pro ženy a další televizní Harlequinka. V pondělí 8. června 2009 čeká Hra o čas v ceně 49,- Kč. Mladá žena Sarah obdrží od strýce z Mexika tajemnou zásilku. Brzy se o ni začnou zajímat podezřelí drogoví překupníci i jeden sympatický tajný agent. Nejzajímavější na celém titulu je zřejmě jméno jedné z hereček.

Mladá žena Sarah, majitelka umělecké galerie, najde v domě svého strýce Lowella zcela neznámého člověka, který se jí představí jako Tim a tvrdí, že přišel do strýcova domu pouze opravit počítač.

Sarah brzy zjistí, že Lowell, její jediný příbuzný a bývalý diplomat v Mexiku, vede pravděpodobně dvojí život. Po řadě dramatických zvratů jí Tim prozradí, že on i její strýc pracují pro CIA a že je ohrožuje agent jménem Carl, který má strach, že ho usvědčí z prodeje drog. Sarah svému strýci odpustí, že rodinu celý život obelhával, a do Tima se zamiluje.

Žánr: Drama / Romantický

Země původu: Kanada

Rok vzniku: 1998

Délka: 87 minut

Původní název: The Waiting Game

Režie: Victor Sarin

Námět: Jane Ann Krentz

Scénář: Jennifer Black, Peter Lauterman, Barbara O’Kelly

Produkce: Jennifer Black, Gilles Bélanger, Kevin Lafferty, Robert Lantos, Peter Lauterman

Hudba: John McCarthy

Kamera: Victor Sarin

Společnost: Alliance Communications Corporation / Baton / Canada Television and Cable Production Fund License Program / Canadian Film or Video Production Tax Credit / Canadian Television / Harlequin / Harlequin Romance Movies / Nova Scotia Film Industry Tax Credit / Second Wave Productions / Showtime Networks

Natáčeno: Dartmouth, Nova Scotia, Kanada / Halifax, Nova Scotia, Kanada

Hrají: Chris Potter (Tim/Adrian Seville), Chandra West (Sarah Frazerová), Paula Abdul (Amy Fuentesová), Art Hindle (Lowell Kincaid), Jonathan Crombie (Matt), John Pyper-Ferguson (Carl), Shaun R. Clarke (Bobby), Pedro Salvín (Ricardo), Christine Munroe

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 4:3

Bonus: žádný