Levné knihy – Roger Waters In The Flesh

V Levných knihách se objevil další titul, který mě zaujal. I když nevyužiji výhod technologie SACD, hudbu slavného ex-floyda Rogera Waterse si rád vyposlechnu i v běžné kvalitě. Cena za dvojdisk Roger Waters In The Flesh je 199,- Kč.

Roger Waters coby student polytechnické školy hrál v různých skupinách. V roce 1965 se spojil se Sydem Barrettem ve skupině, kterou Barrett pojmenoval PINK FLOYD. Waters byl až do svého odchodu v roce 1983 jedním z hlavních mozků kapely, některá alba jako např. "Final Cut" z roku 1983 jsou téměř výlučně jeho autorským dílem. U příležitosti bourání zdi mezi východní a záapadní zónou v Berlíně uskutečnil monstrózní koncert zachycený na dvojalbu "The Wall – Live In Berlin", za spoluúčasti nejvýznamějších osobností z rockového světa jako např. BRYAN ADAMS, CYNDI LAUPER, SCORPIONS, SINÉAD O‘ CONNOR, THE HOOTERS, JONI MITCHELL, VAN MORRISON, THE BAND, MARIANNE FAITHFULL a dalšími. Koncert před asi 200.000 diváky se uskutečnil 21. července 1990 na Postupimském náměstí v Berlíně. Deska byla nahrána s použitím nejmodernější technologie a vyšla současně se stejnojmenným videem. V Anglii se dostala na 27 a v USA na 56 pozici žebříčku.

Země původu: Great Bookham, Cambridgeshire, Anglie
Rok narození: 9. září 1944
Styl: Psychedelic Rock
Web: http://www.roger-waters.com/

CD1:

In The Flesh, The Happiest Days Of Our Lives, Another Brick In The Wall, Mother, Get Your Filthy Hands Off My Desert, Southampton Dock, Pigs On The Wing, Dogs, Welcome To The Machine, Wish You Were Here, Shine On You Crazy Diamond (Pt 1-8).

CD2:

Breathe (In The Air), Time, Money, The Pros And Cons Of Hitch Hiking, Perfect Sense, The Bravery of Being Out Of Range, It’s A Miracle, Amused To Death, Brain Damage, Eclipse, Each Small Candle.