Blesk – Prci, prci, prcičky 3: Svatba

Blesk v sobotu 6. června 2009 dopřeje všem, kterým chybí do kompletu, další díl – Prci, prci, prcičky 3: Svatba za 49,- Kč. Vzrušující vyvrcholení Prcičkové ságy.

Bouřliváci, známí divákům celého světa z filmů Prci, prci, prcičky 1 a Prci, prci, prcičky 2, se znovu setkávají ve třetím volném pokračování této divácky úspěšné série. Studentská léta jsou již jen ve vzpomínkách, z dětí se stali dospělí, avšak jsou připraveni zařádit si při další velké události. Jednou k tomu muselo dojít. Ztřeštění a roztomilí hrdinové se k tomu jednou museli dopracovat.

Jim a Michelle se budou brát – jak jinak, než ve spěchu. Svědky budou všichni, kteří je znají a bude to velká událost. Jimova nemocná babička by ještě ráda viděla svatební obřad, a tak se mladí rozhodnou vše zařídit za neuvěřitelné dva týdny. Michelle si přeje, aby všechno bylo perfektní. Není to zrovna lehký úkol, zejména s těmi všemi, kteří je obklopují.

Stifler plánuje poslední loučení se svobodou (na řadu přijdou striptérky v netypických rolích). Finch je rozhodně pro všechny svatební rituály, ale v žádném případě nechce dopřát Stiflerovi „dvorní dámu“, kterou nemá být nikdo jiný než Michellina sexuálně přitažlivá sestra Cadence, která chce sestře pomoci s přípravou svatby a má být její družičkou. Zatímco všichni propadají šílenství, Jimův otec je v pohodě, jako vždy rozdává rady a připravuje se na nejlepší den svého života.

Maratón vtipů a trapasů nás přivede do gay clubu, kde se Steve Stifler projeví jako tanečník, Jim se seznamuje s rodiči své nastávající v domě, ve kterém ještě před chvílí probíhal a tak trochu ještě právě probíhá loučení se svobodou. Myslíte, že je to vše? Ani zdaleka! Intelektuál Finch ze sebe dělá idiota a Stifler se zase snaží působit sečtěle a inteligenčně na výši. Proč? No přece kvůli dívce!

A z názorů si vyberte ten, který je vám bližší:

V žánru teen movies je to stále nadprůměr, ale opravdu povedených gagů už tu je oproti předchozím dílům méně.

Od snímku jsem už moc nečekal, ale nakonec mě pobavil z celé série nejvíc. Narozdíl od jedničky nebo dvojky, kde jsou tak maximálně dvě úžasné nezapomenutelné scénky, tady jich je hned několik.

Žánr: Komedie / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2003

Délka: 97 minut

Původní název: American Wedding / American Pie: The Wedding

Světová premiéra: 24. července 2003 – USA

Premiéra v kinech ČR: 23. října 2003

Režie: Jesse Dylan

Scénář: Adam Herz

Produkce: Chris Bender, Louis G. Friedman, Adam Herz, Chris Moore, Craig Perry, Josh Shader, Chris Weitz, Paul Weitz, Warren Zide

Hudba: Christophe Beck, (Andrew Dorfman, Rupert Parkes, Photek)

Kamera: Lloyd Ahern II

Společnost: Universal Pictures / Zide-Perry Productions / LivePlanet / Loumolo & Co.

Natáčeno: Chapman University – One University Drive, Orange, Kalifornie, USA / Chicago, Illinois, USA / Half Moon Bay, Kalifornie, USA / Huntington Library & Botanical Gardens – 1151 Oxford Road, San Marino, Kalifornie, USA / Long Beach, Kalifornie, USA / Ontario International Airport – 2900 E. Airport Drive, Ontario, Kalifornie, USA / Ontario, Kalifornie, USA / Orange, Kalifornie, USA / Pasadena, Kalifornie, USA / Ritz-Carlton – One Miramontes Pointe Road, Half Moon Bay, Kalifornie, USA / San Marino, Kalifornie, USA

Hrají: Jason Biggs (Jim Levinstein), Seann William Scott (Steve Stifler), Alyson Hannigan (Michelle Flahertyová), Eddie Kaye Thomas (Paul Finch), Thomas Ian Nicholas (Kevin Myers), January Jones (Cadence Flahertyová), Eugene Levy (Jimův otec), Molly Cheek (Jimova matka), Deborah Rush (Mary Flahertyová), Fred Willard (Harold Flaherty), Angela Paton (babička), Eric Allan Kramer (Bear), Amanda Swisten (Fraulein Brandiová), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (2,35:1)

Bonus: ? – u původního plného vydání toho bylo dost – Loučení se svobodou, „Stiflerova řeč“, Ženichova příprava, Vynechané scény, Vtipné scény, Svatební video, Hollywood Journal, Komentář režiséra, Komentář herců, Úvod k filmu