Filmag horor – Návrat muže z bažin

Filmag nabídne v ediční řadě Horor ve středu 10. června 2009 další archivní poklad, pokračování filmu Wese Cravena z roku 1982 – Návrat muže z bažin za 45,- Kč. Zrůdné genetické mutace na každém kroku! Láska krásky a zvířete má magickou moc…

 

  

Hluboko v temné džungli provádí šílený vědec Anton Arcane za pomoci svých pomocníků genetické pokusy, při kterých se snaží získat nesmrtelnost. Míchá při nich lidskou a zvířecí DNA a vytváří tak obludy, které nikdy neměly spatřit světlo světa. Jeho protivníkem je Muž z bažin, kysi také vědec Alec Holland, nyní napůl člověk a napůl rostlina, který za své vzezření vděčí právě Arcanovi. V boji proti svému „nevlastnímu otci" stojí po boku Muže z bažin krásná dívka Abby, jejíž krev Arcane potřebuje k dokončení svých zvrhlých plánů.

 

Abby

 

Doktor Arcan proměnil Aleca Hollanda v bahenního tvora. Rostlinná schránka nedokázala však změnit povahu člověka, který žije osaměle v bažině. Dokud nepotká krásnou Abigail. Jeho lidské srdce se nedokáže ubránit lásce k Arcanově nevlastní dceři, která vyhledala otčíma, aby odhalila záhadné zmizení a smrt své matky. Když chce šílený doktor zneužít i půvabnou dívku ke svým pokusům, nachází Alex v sobě novou sílu vzepřít se dávnému nepříteli. Přes všechny překážky láska dojde svému naplnění, neboť Kráska patří ke Zvířeti.

 

V náručí muže z bažin

 

Žánr: Horor / Sci-Fi / Komedie / Akční / Dobrodružný

Země původu: USA

Rok vzniku: 1989

Délka: 84 minut

Původní název: Return of the Swamp Thing / Swamp Thing II.

Světová premiéra: 12. května 1989 – USA

Režie: Jim Wynorski

Námět: Len Wein, Bernie Wrightson (comics)

Scénář: Neil Cuthbert, Grant Morris

Produkce: Annette Cirillo, Tom Kuhn, Benjamin Melniker, Charles Mitchell, Michael E. Uslan, Robert E. Warner

Hudba: Chuck Cirino

Kamera: Zoran Hochstätter

Společnost: Lightyear Entertainment

Natáčeno: Savannah, Georgia, USA

 

Muž z bažin 

 

Hrají: Louis Jourdan (doktor Anton Arcane), Heather Locklear (Abigail ‚Abby‘ Arcaneová), Sarah Douglas (doktorka Lana Zurrellová), Dick Durock (Muž z bažin), Joey Sagal (Gunn), Ace Mask (doktor Rochelle), Monique Gabrielle (slečna Pointsettia), Ronreaco Lee (Omar), Daniel Emery Taylor (Darryl Hallenbeck), Ralph Pace (šerif Beaumont), Alex Van (Gurdell), Christopher Doyle (Leechman), Bill Eudaly (Withered Chuck), J. Don Ferguson (Bob), Tony Cecere (Conklin), Jim Grimshaw (Morty), Albert B. Cooper IV (řidič taxi), Kevin Schmidt (technik v laboratoři)

 

Hmyzí muž

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 4:3 (1,33:1)

Bonus: ?