Europe Production – Tři muži a nemluvně 2 (po 18 letech)

Ve čtvrtek se Europe Production vrací k filmu z předminulého týdne. 18. června 2009 se dočkáme pokračování příběhu Tři muži a nemluvně 2 za 49,- Kč – po osmnácti letech.

Coline Serreau se vrátila po 18 letech ke svému úspěšnému filmu, který se dočkal i svého amerického remaku, a podařilo se jí získat do pokračování původní herecké obsazení.

„Malé“ Marii je 18 let a rozhodně to již není nemluvně. Rozhodne se strávit dovolenou se svou matkou Sylvií, jejím manželem Johnem a jeho dvěma syny.

Její tři adoptivní otcové zjišťují, že jejich malá holčička už má své první lásky. Všichni tři se jí snaží pomoci a chránit ji, ale dělají to jako tři sloni v porcelánu.

Hlavním námětem komedie jsou rozdíly mezi Francouzi a Američany a úskalí středního věku.

Žánr: Komedie

Země původu: Francie

Rok vzniku: 2003

Délka: 90 minut

Původní název: 18 ans après

Světová premiéra: 5. února 2003 – Francie

Režie: Coline Serreau

Scénář: Coline Serreau

Produkce: Christine Gozlan, Alain Sarde

Hudba: Coline Serreau

Kamera: Jean-François Robin

Společnost: Canal+ / Eniloc Films / Les Films Alain Sarde / Studio Images 8 / TF1 Films Production

Natáčeno: Paříž, Francie

Hrají: André Dussollier (Jacques), Michel Boujenah (Michel), Roland Giraud (Pierre), Madeleine Besson (Marie), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvia), Line Renaud (Julie), James Thiérrée (Arthur), Ken Samuels (John), Grégoire Lavollay-Porter (Jack), Lolita Chammah (Ludovica), Nathanaël Serreau (Amos), Annick Alane (lékárnice), Evelyne Buyle (Natacha), Marie-Sophie L. (Barbara), Jeanne Marine (Zouzou), Carole Thibault (Lydia), Luce Mouchelová (Hélène), Philippe Vieux (Jean-René), Christophe Julien (kytarista), Mirella Vega Lobaina (učitelka salsy 1), Kailin Vega Lobaina (učitelka salsy 2), Gérard Fallour (pianista), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 francouzsky, česky

Titulky:

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: