MediaWay – Galactik Football 4

Společnost MediaWay přináší opět novou kolekci – animovanou sérii Galactik Football známou z Jetixu. Cena jednoho DVD je 49,- Kč. Celá kolekce (9 DVD) s poštovným vás vyjde na 440,- Kč. Čtvrtý disk by se na stáncích měl objevit 18.06.2009.

Na každé planetě v galaxii existuje starobylá síla. Mocná a magická energie, které zde na Akilienu říkame: Dech. Tato moc je tak silná, že musí být spoutána! Uvolňuje se pouze při galaktickém fotbalu nejúžasnějším sportu celého vesmíru. Avšak před patnácti lety, Akilianem otřásla ohromná exploze, která zničila naši magickou sílu, a pohřbila tím i naše šence, poháru galaxie. Patnáct dlouhých let, bez silného týmu a všude kolem je jen sníh a led. Nyní se však naděje vrátila, mladí a odvážní hráči se snaží předešlou sílu Akilienu, opět získat zpět. Náš osud je v jejich rukou.

Piráti

Snow-Kids jedou na zápas s dalším legendárním mužstvem – Pirates of Shiloe. Piráti jsou neustále ve střehu a připraveni odrazit jakýkoliv Technoidův úder, proto se dá očekávat cokoliv. Někteří možná zahlédnou samotného Sonny Blackbona. Micro-Ice ja však zahořklý. Mei nereaguje na jeho vyznání a on je jediný v týmu, kdo ještě nepoznal Dech.

Profesor

Rocket se během odvetného utkání s Piráty zraní. Clamp je sledováním zápasu poněkud rozladěn. Kdo by se mu divil? Vracejí se mu vzpomínka na bývalou spolupráci s Technoid. Mezitím se Flux Society podaří odhalit Clampovu pravou identitu a jeho působení se zdá být stále podezřelejší. Snow-Kids mají tak intenzivní trénink, že Aarch dokonce hráčům zrušil veškerý volný čas.

Útěk

Zatímco Clampa unášejí Technoidovi roboti, Sonny prchá ventilačním potrubím a střetává se tváří v tvář s Micro-Icem. Celá Aarchova akademie je vzhůru nohama. Aarch pátrá po Clampovi. Ten se najednou objeví, ale vypadá velmi podivně. D’Jok se domnívá, že zná příčinu zmizení svého nejlepšího přítele a požádá Mayu, aby nahlédla do své pověstné křišťálové koule. Micro-Ice žije životem piráta.

 
Údaje o DVD:
 
Obraz: barevný, 4:3, PAL
Zvuk: česky, stereo
Délka: 72 minut
Nosič: DVD video
Typ disku: DVD 5
 
Předplatné zajišťuje firma SEND. Předplatné www.send.cz.