Vapet vás baví – Frajeři v krabici

Ve čtvrtek 16. července 2009 nás za 48,- Kč čeká od Vapetu v edici Vás baví další z řady komedií se „sportovním" námětem Frajeři v krabici.

 

  

Co všechno se může stát, když se dva kluci nudí? Třeba můžou vymyslet zbrusu nový extrémní sport. A nebude to žádná věda, stačí na velkou krabici přilepit skateboard, vlézt dovnitř a spustit se po silnici dolů z kopce. Přijde vám to ujeté? Tak to máte pravdu. Ale Ty a James, kteří boxboarding vymysleli, se tím náramně baví. Sérií více či méně úspěšných pokusů, z nichž jeden je dokonce dostane do televizních zpráv, přivedou svůj boxboard k dokonalosti a sebe na vrchol žebříčku popularity. Kluci ale při vší té zábavě pozapomněli, že jim jejich nápad může někdo ukrást a slíznout všechnu smetanu z jeho komerčního úspěchu. A tak se právě teď schyluje k velkolepému závodu, jehož vítěz získá všechna práva na tento šílený sport.

 

 

Žánr: Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 87 minut

Původní název: Diamond Dog Caper / Dog Gone

Světová premiéra: 25. dubna 2007 – USA (Newport Beach film festival)

Režie: Rob Hedden

Scénář: Rob Hedden

Produkce: Paul Brinkman, George Elder, Rob Hedden, Larry Polhill, Jay Smith

Kamera: Matthew Williams

Společnost: Boxboarders! LLC / Luminair Film Productions / Thunderhedd Productions Inc.

Natáčeno: Laguna Beach, Kalifornie, USA

Hrají: James Immekus (Ty Neptune), Austin Basis (James James), Michelle Alexis (Stephanie McCoyová), Michelle Pierce (Tara Rockwellová), Mitch Eakins (Alexander Keene), Erik ‚Lizardman‘ Sprague (sám sebe), Madeline Knutsen (prodavačka limonády), Kyle Hedden (prodavač limonády), Andy Hedden (Terry ‚Zazu‘ Neptune), Stephen Tobolowsky (Dr. Stephen James), Kitty Swink (Ginger Jamesová), Julie Brown (Anny Neptuneová), Ezra Buzzington (Zoltar), Christopher Cass (William Keene), Andy Crisp (otec děvčátka), Marieh Delfino (Cambria Rockwellová), Josh Duhon (Jason), Shane Edelman (hlídač Bob), Melora Hardin (Ruth Keeneová), Amanda Hastings-Phillips (Linda), Kate Lang Johnson (vysokoškolačka), Jana Kramer (Victoria), Ron Michaelson (Bruno), Dale Midkiff (Bruce Rockwell), a další

 

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný

Bonus: žádný