Vapet vás baví – Praštění láskou

Ve čtvrtek 23. července 2009 se za 48,- Kč dočkáme od Vapetu v edici Vás baví důkazu, že láska kvete nejen v každém věku, ale i v každém prostředí – Praštění láskou.

 

  

Od svých šesti let se Max průběžně pokouší o sebevraždu. Zkusil se zastřelit, oběsit, skočit z okna, ale nějak se mu vždy podařilo přežít.

 

 

 

Po jeho dalším neúspěšném pokusu, který provede v den oslavy svých 21. narozenin, se rodiče rozhodnou, že je nejvyšší čas poslat synáčka, kam patří – do blázince.

 

 

 

A právě tam Max poznává Grace. Dívku, pro kterou stojí za to žít. Grace se pokouší o sebevraždu téměř neustále, a tak má Max spoustu práce, aby ji uhlídal.

 

 

 

To nejdůležitější, co musí udělat, je ukázat Grace, že na světě jsou věci, pro které stojí za to zůstat jeho součástí, jak nejdéle to jde.

 

 

Žánr: Drama / Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2005

Délka: 87 minut

Původní název: My Suicidal Sweetheart / Crazy for love

Režie: Michael Parness

Scénář: Michael Parness

Produkce: Ross Babbit, G. Mac Brown, Ron Brown, Gene Raphael Miller, Michael Parness, Elana Pianko

Hudba: Michael Andrews

Kamera: Horacio Marquínez

Společnost: Full Glass Films

Natáčeno: New York, USA

 

 

 

Hrají: David Krumholtz (Max), Natasha Lyonne (Grace), Tim Blake Nelson (doktor, vedoucí Nakahomy, ministr, Roger Bob), Lorraine Bracco (Shiela), David Paymer (Max senior), Rosanna Arquette (Vera), Karen Black (matka Grace), Emma Adele Galvin (Sis), Ross Babbit (voják), Alexander Maldonado (Max v 10ti letech), Guillermo Díaz (Hector), Ralf Moeller (Jimbo), Hazel Medina (noční zdravotní sestra), Marisa Redanty (zdravotní sestra), Kimberly Anne Thompson (zdravotní sestra), a další

 

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný