Čtvrteční Aha! – Columbo DVD 21

V tradičním čtvrtečním termínu se i v druhé půlce dubna milovníci detektivních seriálů opět dočkali Columba, ve čtvrtek 23. 4. 2009. Dvacáté první DVD obsahuje 39. a 40. epizodu. Cena 49,- Kč.

V edici deníku Aha! by mělo postupně vyjít 69 dílů tohoto kultovního amerického seriálu. DVD vychází každý čtvrtek (občas  výjimečně již v úterý!) a obsahuje vždy dvě až tři epizody.

Zkus mě chytit
Abigail Mitchellová je autorkou kriminálních příběhů, která se nemůže vyrovnat se smrtí své neteře. Krátce před posledním uvedením své divadelní hry má schůzku s Edmundem Galvinem, manželem zesnulé, který je podle ní za neštěstí zodpovědný. Druhého dne sekretářka objeví jeho mrtvolu. Poručík Columbo od prvního okamžiku nevěří teorii o nešťastné náhodě.
Originální názevColumbo: Try and Catch Me

Smrt ve sklence vína
Paul Gererd je známý gurmán, který obchází věhlasné restauranty a píše o nich doporučení do odborného tisku. Jeho hodnocení se však spíše než o skutečnou kvalitu opírá o výši nabízeného úplatku. Vittorio Rossi, který se rozhodne jeho podivné praktiky zveřejnit, za záhadných okolností umírá. Na scénu opět přichází poručík Columbo.
Originální názevColumbo: Murder Under Glass

Režie: James Frawley, Jonathan Demme a další

Hrají: Peter Falk, G.D. Spradlin, Ruth Gordon, Louis Jourdan, Shera Danese,  Mako, Antony Alda, Michael V. Gazzo  a další

Příště, 30. dubna 2009 se můžete těšit na další dvě epizody: "Předveď dokonalou vraždu" a "Jak vytočit vraždu".

Údaje o DVD:

 

Obraz: barevný, PAL, 4:3

Zvuk: 2.0 CZ / EN / PL
Titulky: CZ / PL / EN
Délka: 70 + 74 minut
Typ disku: DVD 9
Regiony: All
Bonusy: —