Vapet vás baví – Otec, syn a milenka

Ve čtvrtek 27. srpna 2009 za 48,- Kč rozhojní nabídku neznámých komedií se slavnými jmény v edici Vás baví vydavatelství Vapet dalším původně televizním titulem Otec, syn a milenka. Jack Lemmon v příběhu o tom, že bankrot je jediná možnost, jak přinutit milionáře najít si práci.

Až budete chtít někdy přesvědčit syna, že by měl konečně začít něco dělat, protože práce šlechtí, milionář Aram Katourian vám poradí ten nejhorší způsob. On se totiž rozhodl, že jediná možnost, jak se synem pohnout, je zbavit se veškerého majetku.

 

Daroval tedy vše charitě a rodině oznámil, že zbankrotoval. Byl přesvědčený, že když bude rodina chudá, jeho syn začne konečně pracovat.

 

Chyba lávky. Jeho synáček je zřejmě nejlínější člověk na světě, do práce se mu nechce a to jediné, co mu opravdu jde, je spát do oběda.

 

Žánr: Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 1992

Délka: 88 minut

Původní název: For Richer, For Poorer / Father, Son a the Mistress

Světová premiéra: 29. února 1992 – USA

Režie: Jay Sandrich

Scénář: Stan Daniels

Produkce: Stan Daniels, David R. Ginsburg, Lee Rafner, Richard M. Rosenbloom, Jay Sandrich, Nessa Straker

Hudba: Miles Goodman

Kamera: Arthur Albert

Společnost: Citadel Entertainment

 

 

 

Hrají: Jack Lemmon (Aram Katourian), Talia Shire (Millie Katourianová), Jonathan Silverman (Michael Katourian), Joanna Gleason (Irene), Madeline Kahn (Billie), George Wyner (Harry), Dakin Matthews (Larry), Stephen Caffrey (Mark), Hal Riddle (Max), Charles Thomas Murphy, Rudolph Willrich (hráč pokeru), Ron Frazier, Paul Collins (Stuart), Perry Moore (Steve), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: ? žádný