DVD Hit/Aha! – Smršť nad Pacifikem

Pokud se objeví upoutávka na titul edice DVD Hit/Aha!, lze sázet téměř na jistotu, že půjde opět o nějakou katastrofu. Tedy námětem, pochopitelně! Na úterý 1. září 2009 za 49,- Kč další potvrzení tohoto trendu s názvem Smršť nad Pacifikem. Letadlo, hurikán a únosci – smrtící kombinace.

Major John Masters se po havárii letadla, které pilotoval, touží vrátit do vzduchu. Šanci dostává jako ochranka charterového letu Boeingu 747 z Ameriky do Austrálie. Na palubě slaví maturitu milionářská dcera Kira se svými kamarády. V převlecích za obsluhu se mezi ně dostane gang nelítostných únosců. Jejich plán je získat vysoké výkupné. Nikdo netuší, že se jejich směrem řítí ničivý tajfun. Letoun se vznese. Party je v plném proudu. Zabijáci zaútočí a převezmou vládu nad strojem. Nemilosrdný tajfun, poškozené letadlo, únosci na palubě… Dokáže John zabránit neštěstí? Musí mít nervy z oceli, aby si s únosci za zády dokázal s poškozeným letounem předejít smrtelné havárii.

 

A hlas lidu:

Unikátní slátanina naprosto odhadnutelného stupidního děje, podprůměrných hereckých výkonů a naprosto děsuplných efektů (ze začátku to fakt vypadá na nějakou starší počítačovou hru).

 

Žánr: Dobrodružný / Katastrofický / Akční / Krimi

Země původu: USA

Rok vzniku: 2005

Délka: 88 minut

Původní název: Crash Landing

Režie: Jim Wynorski

Scénář: Paul A. Birkett, William Langlois, Jim Wynorski

Produkce: Talaat Captan, Neil Elman, Lisa M. Hansen, Paul Hertzberg, Kimberly A. Ray, Vicki L. Sawyer

Hudba: Neal Acree

Kamera: Andrea V. Rossotto

Společnost: Avrio Filmworks

 

 

 

Hrají: Antonio Sabato Jr. (major John Masters), Michael Paré (kapitán Williams), Brianne Davis (Rochelle Davisová), Kevin Dobson (Henderson Davis), Rene Rivera (Carl Trenta), Mercedes Colon (Tanya), Patrick St. Esprit (pilot Craig), John Beck (generál McClaren), Adam Lieberman (poručík Edwards), John J. Dalesandro (Gustav), Eric James Virgets (Karl), Paul Logan (Josef), Steve Eastin (detektiv Cobb), Sandra McCoy (Melanie), Haley Joel (Jennifer), Diana Terranova (Karen), Adam Grimes (Jerry), Brandon Barash (Roger), Robert Clotworthy (Jimmy Watkins), Randy Brown (druhý pilot Sam Newberry), Billy ‚Sly‘ Williams (seržant Mac Peterson), Gloria Lynn Berg (Erica), Steve Purnick (Guzman), Ivan Kraljevic (vrah), Heather Dawn (Mindy), Gina La Piana (Cindy), Stefanie Sherk (Melissa), Glori-Anne Gilbert (Hannah), Sabrina Machado (studentka), Shea Smith (studentka), Jennifer Lutheran (studentka), Nathan Smythe (student), Sierra Donley (studentka), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky

Titulky: česky, maďarsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: trailery