Filmag válka film – Komando sebevrahů

Dalším z titulů Filmagu v ediční řadě Válka film bude v úterý 1. září 2009 film Komado sebevrahů za 45,- Kč. Kvarteto špinavců plní osudovou válečnou misi.

Jeden velitel a čtyři váleční „špinavci" plní v průběhu 2. světové války úkol, který lze bez nadsázky nazvat sebevražedným. Blíží se Den D, tedy zahájení osvobození Evropy spojenci, a francouzský seržant Cloadec je pověřen životním úkolem.

 

 

 

Společně s kvartetem vybraných vojáků mají vypátrat a zničit tajné letiště fašistů, ze kterého se chystají útoky proti vyloďujícím se spojencům v Normandii. Jednotliví členové mise už nemají co ztratit, a tak se z nich stává neohrožené komando. Komando sebevrahů.

 

Domácí komentáře žádné, hodnocení na zahraničních serverech prachmizerné a „úroveň" triků viz obrázky z filmu…

 

Žánr: Válečný

Země původu: Itálie / Španělsko

Rok vzniku: 1968

Délka: 96 minut

Původní název: Commando suicida / Suicide Commando

Světová premiéra: 10. října 1968 – Itálie

Režie: Camillo Bazzoni

Námět: Piet Legay (román "Commando 44")

Scénář: Mino Guerrini, Javier Tusell Gómez

Produkce: Piero Donati

Hudba: Daisy Lumini

Kamera: Francisco Sánchez

Společnost: Cine RED / Estela Films

Natáčeno: Alcalá de Henares Military Aerodrome, Alcalá de Henares, Madrid, Španělsko / Cuatro Vientos military aerodrome, Cuatro Vientos, Madrid, Španělsko / El Espinar, Segovia, Castilla y León, Španělsko / Madrid, Madrid, Španělsko

 

 

 

Hrají: Aldo Ray (seržant Cloadec), Tano Cimarosa (Calleya), Ugo Fangareggi (Harper), Luis Davila (Sam), Manuel Zarzo (Sorrel), Pamela Tudor (Calleyova manželka), Vira Silenti (paní Vonbergová), Frank Braña, Rafael de la Rosa, Pedro Fenollar, José María Labernié, a další

 

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 4:3 (1,33:1)

Bonus: ? žádný