Blesk pro ženy – Není větší lásky

Tentokrát se s Danielle Steel Blesk pro ženy v pondělí 25. srpna 2008 přenese dokonce do minulosti. Další TV romantika Není větší lásky za 49,- Kč nás vrací do doby slávy a pádu Titaniku.

Edwina Winfield byla šťastná a spokojená, ale o to všechno přišla osudné noci 14. dubna 1912. To, co začalo jako nádherný večer na palubě přepychového záoceánského parníku Titanic, kde Winfieldovi oslavovali zásnuby své dcery Edwiny a šesté narozeniny její sestry Alexis, se v okamžiku, kdy loď narazila na ledovec, změnilo v děsivou noční můru. Těžce poškozená loď nezadržitelně klesla do hlubin ledového oceánu a s ním šlo ke dnu i Edwinino štěstí. Obětí katastrofy se totiž stali její otec a matka a také Edwinin snoubenec. Dívka se vrátí do Bostonu, kde se rozhodne věnovat všechny své síly péči o mladší sourozence. Své city skryje hluboko do nitra raněné duše a pracuje ve dne v noci, aby ochránila a udržela pohromadě zbytek své rodiny. Musí uplynout dlouhých dvanáct let, než se objeví člověk, který ji naučí znovu milovat. Stane se tak, když se po letech znovu odhodlá na moře a během cesty přes Atlantik prožije krátký románek s pohledným Angličanem. Do Ameriky se vrátí zbavena břemene minulosti, aby přijala nabídku muže, který ji už dlouho miluje z celého srdce.

Žánr: Drama / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 1996

Délka: 87 minut

Původní název: (Danielle Steel’s) No Greater Love

Světová premiéra: 1. ledna 1996

Režie: Richard T. Heffron

Scénář: Danielle Steel, Carmen Culver

Produkce: Douglas S. Cramer, Dennis Hammer, Christopher Morgan

Hudba: Billy Goldberg

Kamera: Pierre Mignot

Společnost: The Cramer Company / NBC Productions

Natáčeno: Montréal, Québec, Kanada / RMS Queen Mary – 1126 Queens Highway, Long Beach, Kalifornie, USA

Hrají: Kelly Rutherford (Edwina Winfieldová), Chris Sarandon (Sam Horowitz), Nicholas Campbell (Malcolm Stone), Daniel Hugh Kelly (Ben Jones), Michael Landes (George Winfield), Gina Philips (Alexis Winfieldová), Simon MacCorkindale (Patrick Kelly), Christopher C. Fuller (Charles Fitzgerald), Susan Hogan (Kate Winfieldová), Daniel Pilon (Bert Winfield), Sarah Freeman (Mary), Hayden Christensen (Teddy Winfield), Polly Shannon (Helen Horowitzová), Ryan Floyd (dítě Teddy), Alex Floyd (dítě Teddy), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný