North Video – Bestie

Tak se snad konečně ujasnilo, který ze stejně pojmenovaných filmů nás čeká. V pátek 4. září 2009 na pulty uvádí North Video film Bestie za 49,- Kč. Americký thriller, ve kterém se parte zasílané na adresu detektiva stávají znamením smrti, která se chystá udeřit. Napínavá kriminálka s Charlie Sheenem. Jediný způsob, jak dostat sériového vraha, je poznat, jak myslí, vědět, co cítí, a odhadnout, kdy udeří znovu.

Hrdinou amerického thrilleru je James MacGregor, který je sice úspěšným detektivem, v osobním životě má však celou řadu problémů. Vyrazí si do Skotska, aby se tu přímo u pramene opíjel skotskou a zapomněl tak na své nešťastné manželství.

 

 

 

Pokud je však někdo autorem úspěšného bestselleru o psychologii vrahů tak jako on, musí počítat s tím, že moc klidu k opíjení neužije.

 

 

Vždycky se totiž najde nějaký ten psychopat, který není s knihou spokojen a rozhodne se prověřit McGregora v praxi. A tak jednoho večera dostane detektiv faxem parte neznámé ženy a druhý den ji najdou mrtvou u něj na zahradě.

 

 

 

Je samozřejmě prvním podezřelým, poté se však pouští s místní policií do pátrání, protože vrah posílá stále další parte a to znamená stále další mrtvé oběti jeho řádění.

 

 

Žádné velké nadšení ze strany diváků:

 

Průměrný thriller o masovém vrahovy mladých a krásných dívek a věčně opilém Charlie Sheenovy, který je chytrý jak rádio a i s kocovinou strčí do kapsy celý Scotland Yard. Nejhorší film s Charliem Sheenem, taková televizní oddechovka…

 

Zadní strana obálky

Žánr: Thriller / Krimi

Země původu: USA

Rok vzniku: 1998

Délka: 105 minut

Původní název: Postmortem

Světová premiéra: 20. června 1998 – Japonsko

Režie: Albert Pyun

Scénář: John Lowry Lamb, Robert McDonnell

Produkce: Christopher Bates, Teri Blythe, Eric Coulter, Fred Goeske, Tom Karnowski, Robert McDonnell, Paul Rosenblum, Gary Schmoeller

Hudba: Anthony Riparetti

Kamera: George Mooradian

Společnost: Filmwerks / Imperial Entertainment

Natáčeno: Glasgow, Strathclyde, Skotsko, Velká Británie

Hrají: Charlie Sheen (James McGregor), Michael Halsey (detektiv inspektor Balantine), Ivana Milicevic (Gwen Turnerová), Stephen McCole (George Statler Jr.), Gary Lewis (Wallace), Dave Anderson (kapitán Moore), Stephen Docherty (Leo), Leigh Biagi (Jane St. Johnová), Phil McCall (George Statler Sr.), John Yule (Maddie), Ian Hanmore (Theodore Symes), Ian Cairns (pan McCormack), Sandy Welch (bezdomovec), David Walker (David Corey), Zuleika Shaw (Cheryl Millerová), Hazel Ann Crawford (Beverly Shueová), Zoë Eeles (ošetřovatelka), Annabel Reid (dívka v obchodě), Pauline Carville (Olivia), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3

Bonus: z naší nabídky (trailery: Rin Tin Tin, Zakázaná touha, Královna meče, Horká hlava, Riskantní plán, Čtyři roční období, Jak vykrást banku, Facka, Múza, Noční vlak, Poslední tanec, Studentka, Večírek 1, Hrabě Monte Christo, Velký Waldo Pepper), nenechte si ujít – připravujeme (trailery: Koumáci, Profesionálové: Ztráta paměti, Profesionálové: Zbraň, Mistr neznámého boje, Večírek 2, Faktor Psí, Willy Fog, Malí létající medvídci)