ŠDP – Ztracené štěňátko

V pátek 4. září 2009 vydává Špidla Data Processing další ze svých PC her pro děti. Stejně jako minule budeme hledat. Tentokrát bude nutné nalézt ztracený domov malému štěňátku… V edici Hry pro každého vychází počítačová hra pro děti s názvem Ztracené štěňátko za cenu 49,- Kč.

Malé štěně je velký neposeda. Svět je pro něj skvělé hřiště. Co se ale stane, když se honička s vránou zvrtne, a štěně skončí daleko od svého domova? Nezbývá mu, než se vydat na dlouhou cestu zpátky. Pomůžete mu najít ztracený domov? No tak, nenechte tuláka o samotě a pojďte hrát!

Těšte se na:
– 50 výpravných úrovní
– 5 vložených miniher
– 10 bonusů
– 6 pozadí na plochu

 

 

 

Malé štěně je velký neposeda. Svět je pro něj skvělé hřiště. Co se ale stane, když se honička s vránou zvrtne a štěně skončí daleko od svého domova?

Nezbývá mu, než hledat cestu zpátky. Skládejte k sobě stejné symboly a uvolněte tak štěněti cestu domů. Během dlouhé pěší túry sbíráte peníze a potkáváte spoustu přátel, kteří vám úkol usnadní. Hledání ztraceného štěňátka náramně pobaví celou rodinu a jeho zdárný návrat domů všechny zahřeje u srdce. Dokážete pomoci? Je jen jeden způsob jak to zjistit – pusťte se do hry!

 

Požadavky na PC:

Windows 2000/XP/Vista, procesor 500Mhz, RAM 128MB, 3D grafická karta, DirectX