DVD Hit – Agenti dementi 2

Dnes v pondělí 7. září 2009 opět překvapila edice DVD HIT, když se na pultech objevilo další nečekané a nehlášené DVD. Jedná se o pokračování již vydaného titulu s názvem Agenti dementi 2 za 49,- Kč. Jeden blbec na druhou, druhý idiot idiot na druhou.

Pokračování bláznivé komedie o dvou tajných superagentech, kteří jsou pro své okolí velkou pohromou. Země čelí obrovské hrozbě v podobě velkého sucha. Schizofrenní obchodník se svou partou kriminálníků mají ďábelsky šílený plán: zničit veškeré zásoby vody na Zemi a přinutit tak celý svět, aby kupoval vodu pouze od nich. V rukou mají geniální vynález profesora Bacteria na výrobu pitné vody.

 

 

Nejlepší agenti z celého světa se sejdou, aby našli způsob, jak katastrofu odvrátit. Zločinci odpálí v místě setkání bombu a všichni schopní agenti skončí v nemocnicích. Až na dva "superšpióny" Mortadela a Filemona. Jeden je blbec, druhý idiot. A oni dva jsou pro svět jedinou nadějí…

 

 

Diváci se dohadují, zda je první díl lepší nebo horší, ale většinou se shodnou:

 

 

Ani jednou jsem se nezasmál. Když nad tím nepřemýšlíte, tak Vám to místy bude připadat tak blbý, že to bude až vtipný. Oproti jedničce chybí hlavní hvězda Benito Pocino, nástupce v roli Mortadela je nesmyslně mladý a navíc má úplně jiný tvar lebky. Každá sekunda tohoto filmu je výsměchem všem komediím.

 

Žánr: Akční / Dobrodružný / Komedie

Země původu: Španělsko

Rok vzniku: 2008

Délka: 97 minut

Původní název: Mortadelo y Filemón 2 – Misión: salvar la tierra

Světová premiéra: 25. ledna 2008 – Španělsko

Režie: Miguel Bardem

Námět: Francisco Ibáñez (komiks)

Scénář: Miguel Bardem, Carlos Martín, Juan Vicente Pozuelo

Produkce: Ricardo García Arrojo, Paloma Molina, Antonio Asensio Mosbah, Tadeo Villalba hijo, Agustín Vitórica

Hudba: Juan Bardem

Kamera: Unax Mendía

Společnost: On Pictures / Zeta Audiovisual / Antena 3 Films

Natáčeno: Madrid, Španělsko

 

 

 

Hrají: Edu Soto (Mortadelo), Pepe Viyuela (Filemón Pi), Berta Ojea (Ofelia), Janfri Topera (profesor Bacterio), Mariano Venancio (Súper), Carlos Santos (Botijola), Emilio Gavira (Rompetechos), Alex O’Dogherty (Todoquisque), Carmen Ruiz (Toribia), Andrés Gasch (Matraca), Tomás Pozzi (Chulín), Verónica Bagdasarian (Chica Olegario), Secun de la Rosa (Nerón), Juanma Lara (Séneca), a další

 

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 španělsky, česky, maďarsky

Titulky: česky, maďarsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: trailer, fotogalerie