Mido Film – Tunguská záhada

Mido Film přináší další předem neohlášený titul. Po záhadách UFO a minulé variaci na Godzillu se dnes ve čtvrtek 10. září 2009 za 49,- Kč objevil další dokument pro milovníky tajemství a konspiračních teorií Tunguzská záhada.

UFO? Poprvé odtajněné archivy KGB! Odborná analýza od CIA a FBI.

 

 

 

Tento dokument přináší doposud nezveřejněné informace z tajných archivů KGB, CIA a FBI o události, která se odehrála na počátku 20. století v carském Rusku. Krajina centrální Sibiře se stala dějištěm do té doby nevídané katastrofy. V ranních hodinách zde došlo k explozi žlutě zářícího objektu, který se vznášel na nebi, o neuvěřitelné síle 40 megatunové bomby. Za následek měla 60 milionů přelámaných stromů na rozloze větší jak 2.000 km čtverečních a nespočet lidských obětí, které začali umírat na následky nemoci z ozáření.

 

Tento dokument se snaží vědeckými metodami přijít na to: CO TEHDY EXPLODOVALO NA NEBI a navíc odkrývá tak dlouho utajované sovětské analýzy, které byly vypracovány na samotnou žádost Stalina.

 

Proč se o nehodě nikdo nesměl bavit? Proč se tajné služby USA chtěly podílet na vyšetřování a co bylo vlastně nalezeno? Odpověď naleznete pouze na tomto DVD.

 

A pak ještě něco málo faktů. Jen tak přemýšlím, když se výbuch udál 30. června 1908, co asi tak mohlo být v archivech FBI, která toho roku vznikla, natož v archivech CIA, která vznikla roku1947? A tak mi připadá na celém DVD nejzajímavější příslib vydání původní verze Texaského masakru

 

Menu DVD 

 

Údaje o DVD:

 

Výběr kapitol 

 

Délka: 34 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

 

Zvukové stopy 

 

Obraz: barevný/černobílý PAL DVD5 4:3  

Bonus: právě vychází (trailer Texaský masakr motorovou pilou), DVD kolekce Historie československého vojenského letectví