DeAgostini – Hledá se Nemo (kniha+CD)

A je to tady, ve čtvrtek 10. září 2009 se na pultech za již nezaváděcích 149,- Kč objevilo další číslo jedinečné kolekce báječných pohádek Diseny v podobě knihy a CD. Tentokrát je to Hledá se Nemo a na pulty ji opět předložilo nakladatelství jménem DeAgostini.

Reklamní slogan o edici kouzelné pohádky zní:

 

Každé dva týdny na tebe čeká úchvatná ilustrovaná Disney pohádka, abys mohl/a číst o dobrodružství svých oblíbených hrdinů a spolu se zvukovým CD poslouchat jedinečné vyprávění pohádky!

 

Nyní můžeš kdykoliv poslouchat a číst své oblíbené pohádky a ve své fantazii cestovat v jejich světě kouzel!

 

Vytvoř si svou vlastní jedinečnou kolekci výběru neznámějších pohádek Disney a užij si dobrodružství svých oblíbených hrdinů!

 

Další pohádky vaší kolekce:

 

– Kráska a zvíře

– 101 dalmatinů

– Popelka

– Petr Pan

– Malá mořská víla

– Pinokio

– Medvídek Pú

– Lady a Tramp

– Lví král

– Bambi

– Pocahontas

 

a mnoho dalších oblíbených pohádek.

 

Na stránkách nakladatele je pak řada dalších reklamních výkřiků (a to vynechávám barevné zvýraznění textu):

 

Každí dva týdny v novinovém stánku jedna bohatě ilustrovaná kniha s jednou oblíbenou pohádkou Disneye!

 

Texty zaručene udržují pozornost dětí po celou dobu četby a zároveň podporují fantazii a vědomosti. Nejdůležitější okamžiky vyprávění jsou doprovázeny nádhernými obrázky, které navíc zpříjemňují i četbu příběhu. Opatři si vlastní kolekci s nejhezčími pohádkami Disenye a pobav se i ty jedinečnými dobrodružstvími neuvěřitelných hrdinů. Jedna kolekce pro celou rodinu!

 

Hrdinové Disenyových pohádek jsou zábavní, romantičtí, odváží… Jedním slovem: nezapomenutelní! Jejich čarovnost ožívá četbou knih na poslechových CD, která jsou součástí kolekce. Doprovodná muzika spolu s příjemným hlasem oblíbeného umělce Tomáše Borůvky vytváří v představách dětí živé obrázky. Výsledkem je lepší porozumění příběhu, podpora jejich fantazie a osvojení si důležitých hodnot a zásad!