Vapet pro každého – Exploze

V úterní edici Pro každého nám Vapet dne 15. září 2009 nabídne známou tvář ve filmu Exploze za 48,- Kč. A ani se od CSI nezatoulal příliš daleko… Když se váš svět ocitne v ohni, jak daleko jste schopni jít, abyste zachránili svou jedinou lásku?

Dnešní den Phila Maye začal úplně normálně. Během vteřiny se ale všechno pokazilo.

 

 

 

Jeho manželku unesli dva muži, kteří přepadli banku. Drží Phila v šachu, musí udělat všechno, co po něm žádají, nebo jeho žena nepřežije. Jejich požadavky se Philovi zdají podivné, nedávají smysl, ale s pomocí televizní reportérky Nicole, která je do celé věci nedobrovolně zapletena, se mu podaří odhalit, že muži mají v plánu další akci.

 

 

 

Mnohem větší než je vyloupení banky. Všechny informace, které Phil a Nicole mají, ukazují na jedinou možnost. Není pochyb, muži plánují bombový útok ve stanici metra. Po Philovi chtějí, aby jim v tom pomohl. Výměnou, za život jeho ženy.

 

Zase jeden z filmů, ke kterému není dostupný žádný český komentář. Nezbývá, než si počkat.

 

Žánr: Akční / Dobrodružný

Země původu: USA / Německo

Rok vzniku: 2008

Délka: 88 minut

Původní název: Fire!

Režie: Raoul W. Heimrich

Scénář: Sabine Leipert, Julia Neumann

Produkce: Rolant Hergert, Stefan Weidenbacher

Kamera: Jörg Lawerentz

Společnost: Arenico Productions GmbH / Arenico Production / Ascot Elite Entertainment Group

Hrají: Gary Dourdan (Phil May), Cosma Shiva Hagen (Nicole Hartová), Ken Duken (Ian), Florentine Lahme (Eve Mayová), Ralph Herforth (Kellermann), Numan Acar (Rashid), Manuel Cortez (Eric Simon), Shaun Lawton (Hoffmann), Joachim Paul Assböck (vůdce jednotky), Thure Riefenstein (Alan), Astrid Posner (servírka), Gottfried Vollmer (policista), Jorres Risse (ochranka v bance), Hanna Lütje (bankovní úřednice), Noah Wiechers (Arthur Kellermann), a další

 

Obal zahraničního vydání

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: žádný