Atypfilm – Žáby k zulíbání 2

Atypfilm umí nejen recyklovat své předchozí tituly pod nejrůznějšími názvy či jako přílohy blahopřání. Ve středu 16. září 2009 se všechny nedočkavé -náctky dočkají pokračování německé komedie Žáby k zulíbání 2 za 49,- Kč.

Láska může být někdy pěkně komplikovaná, o tom by nám Sprotte, Frieda, Melanie, Wilma a Trude mohly vyprávět, všechny z nich zrovna totiž prožívají milostná trápení.

 

Melanie je zklamaná, protože ji Willi opustil kvůli o dva roky starší dívce. Frieda má komplikovaný víkendový vztah s Maikem, kterého potkala na jezdeckém táboře. Trude sní o rozpalujícím pohledu spolužáka Rickyho a Sprotte stále ještě chodí s Fredem. Mezi nimi by bylo všechno v pořádku, jen kdyby Sprotte nebyla tak žárlivá. Navíc má zrovna problémy s mámou, ta se chce totiž provdat za Aleca, na kterého má Sprotte alergii, zrovna když se ve městě po dvanácti letech objeví otec Sprotte. A pak je tu ještě Wilma, jejíž vztah je snad ze všech nejsložitější. Ještě, že kamarádky drží při sobě…

A jediný nalezený citát chudáka, který film viděl na festivalu ve Zlíně:

Špatně natočený brak o holkách do 15ti let. Celý příběh je postavený na tom kdo, kde, kdy, jak a s kým chodí. Doufám, že na trojku už nezabloudím!

 

Žánr: Komedie / Rodinný /

Země původu: Německo

Rok vzniku: 2007

Délka: 110 minut

Původní název: Die Wilden Hühner und die Liebe 2 / Wild Chicks in Love 2

Světová premiéra: 5. dubna 2007 – Rakousko, Německo, Švýcarsko

Režie: Vivian Naefe

Námět: Cornelia Funke

Scénář: Marie Graf, Vivian Naefe, Uschi Reich

Produkce: Gabriele Heuser, Oliver Nommsen, Uschi Reich, Susanne van Lessen, Peter Zenk

Hudba: Annette Focks

Kamera: Peter Döttling

Společnost: Bavaria Film / Constantin Film / Lunaris Film / Zweites Deutsches Fernsehen

 

 

 

Hrají: Michelle von Treuberg (Charlotte ‚Sprotte‘ Slättbergová), Paula Riemann (Melanie), Jette Hering (Wilma), Lucie Hollmann (Frieda), Zsa Zsa Inci Bürkle (Trude), Jeremy Mockridge (Fred), Philip Wiegratz (Steve), Martin Kurz (Torte), Vincent Redetzki (Willi), Svea Bein (Leonie), Veronica Ferres (Sibylle Slättbergová), Thomas Kretschmann (pan Slättberg), Oliver Stokowski (Thorben Mossmann), Jessica Schwarz (paní Roseová), Doris Schadeová (babička Slättbergová), Benno Fürmann (Lehrer Grünbaum), Lukas Engel (Titus), Jaime Ferkic (Sven), Hannah Mayr (Hannah), a další

 

Údaje o DVD neznámé:

 

Zvuk: 

Titulky: 

Obraz: 

Bonus: