Špidla Data Processing – Turtix – Záchranná výprava

V želví kouzelnické škole došlo k závažné nehodě. Zapomnětlivý profesor popletl kouzlo a všichni žáci zmizeli. Co teď? Jedinou nadějí je vyslat želváka Turtixe, aby žáky našel a přivedl je zpátky. Pomůžete mu? Ve hře Turtix – Záchranná výprava máte možnost. V edici Hry pro každého ji ve čtvrtek 17. září 2009 vydává Špidla Data Processing za obvyklých 49,- Kč.

V želví kouzelnické škole došlo k závažné nehodě. Zapomnětlivý profesor popletl kouzlo a všichni žáci zmizeli. Co teď? Jedinou nadějí je vyslat želváka Turtixe, aby žáky našel a přivedl je zpátky. Pomůžete mu?

Skákejte, šplhejte, překonávejte překážky a ničte nepřátele. Záchrana malých želvátek za to stojí. Nenechte je na holičkách a pojďte hrát!

 

 

Ve hře najdete:

– 60 zábavných úrovní
– 3 nádherné světy
– desítky druhů nepřátel
– 2 stupně obtížnosti
– bonusová kola

 

Vyučovat na kouzelnické škole není jen tak. Stačí drobná chybička a neškodné kouzlo se změní v katastrofu. O tom se přesvědčil starý popletený profesor, který omylem nechal zmizet celou třídu malých želvátek.

 

 

Ještě že je tady želvák Turtix, který je ihned poslán na záchrannou misi. Jeho úkolem je prohledat tři různé světy, vysvobodit želvátka a dovést je k teleportu, který je dopraví zpátky do školy. Na Turtixe i želvátka čeká spousta nástrah v podobě pastí, zákeřných nepřátel a složitých labyrintů.

Jste zvědaví jak to dopadne? Připojte se k Turtixovi v této skvělé dynamické hře a hrajte s ním!

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině.

 

 

 

 

Požadavky na PC:

– Windows 98/ME/2000/XP/Vista
– Pentium 800 MHz
– 512 MB RAM
– 3D karta
– 37 MB volného místa na HD
– DirectX