Vapet dětem – Taina 2

Před časem jsme se seznámili s holčičkou Tainou z amazonského pralesa. Vapet v edici Dětem 3. října 2009 za 48,- Kč nabídne pokračování jejích dobrodružství ve filmu Taina 2.

Pro Tainu znamená každý den v pralese nové dobrodružství. Právě teď pomáhá své kamarádce Catiti sehnat vlastní zvířátko. To je takové, co nemá nikoho, kdo by se o něj postaral. V pasti, kterou nastražili pytláci, najdou chyceného pejska. Zdá se, že nikomu nepatří, a Catiti má obrovskou radost, že si tu „bílou opičku" může nechat. Jenže znenadání se objeví kluk, který tvrdí, že pejsek je jeho. Ztratil se mu a on ho hledal po celém pralese. Všechny tři děti se naštěstí rychle skamarádí a pomohou zachránit prales před zlými pytláky. A kdo ví, možná nakonec Catiti najde svoje vytoužené zvířátko.

 

Žánr: Dobrodružný / Rodinný

Země původu: Brazílie

Rok vzniku: 2004

Délka: 79 minut

Původní název: Tainá 2 – A Aventura Continua

Světová premiéra: 24. října 2004 – USA (Chicago International Children’s Film Festival)

Režie: Mauro Lima

Scénář: Claudia Levay

Produkce: Daniel Filho, Pedro Carlos Rovai, Ivan Teixeira

Kamera: Ulrich Burtin

Společnost: Globo Filmes / Lereby Productions / Tietê Produções Cinematográficas

Natáčeno: Manaus, Amazonas, Brazílie

 

 

 

Hrají: Eunice Baía (Tainá), Chris Couto (Zuzu), Andrezza de Faria (Mae De Carlitová), Leandro Hassum (Zé Grilo), Kadu Moliterno (Gaspar), Vitor Morosini (Carlito), Ruy Polanah (Vó Tigé), Arilene Rodrigues (Catiti), Aramis Trindade (Lacraia), Roney Villela (Carcará), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 portugalsky, česky, slovensky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: žádný