Abc – edice PC her – Kill Switch

I když nejsme herní magazín, zmiňujeme se i o levně vydaných hrách. Dnes v úterý 6. října 2009 je tedy opět příležitost, pod hlavičkou časopisu ABC totiž vyšla již několikrát odložená PC hra Kill Switch za 45,- Kč. Kryj se. Zamiř. Nastol spravedlnost.

Hrám se věnuje celá řada specializovaných serverů, kde lze nalézt nejen recenze, ale i návody nebo cheaty, jejich informační hodnoty můžeme těžko dosáhnout, proto jen stručně:

 

Jedná se o převednou 3rd person akční hru z konzole PS2, za jejíž vzor je udáván konzolový trhák Metal Gear Solid – jde o striktně lineární a krystalicky čistou akcí viděnou z pohledu třetí osoby.

 

Kill Switch je inovativní válečná simulace která přináší realistickou taktiku a skvělou napínavou akci.

 

 

Jedinečný pohyb hráče umožňuje využívat vybavení místností a budov ke krytí a taktickému boji.

 

Možnosti PC hry:

 

– Krytí při útoku – hráči mohou být ukrytí za terénními nerovnostmi, nábytkem nebo bednami a přitom ostřelovat nepřátele. Střelba naslepo umožní ostatním přesunout se blíž k nepřátelům a nebo zaútočit z boku.

 

 

– Nepřátelé ale reagují na vaše akce a využívají krytí stejně tak jako to můžete dělat vy. Nepřátelé také spolupracují v týmech a zaujímají bojové pozice v případě ohrožení.

 

– 6 válečných misí obsahuje celkem 18 různých úrovní.