Špidla Data Processing – Město zábavy (PC hra)

Dnes ve čtvrtek 8. října 2009 se v nabídce také objevila další logická hra pro děti od 3 do 12 let z nabídky vydavatelství Špidla Data Processing. Za 49,- Kč je ke koupi Město zábavy.

Vítejte ve Městě zábavy! Dostává se vám do rukou nová kolekce fascinujících her a zábavných lekcí pro děti. Program je vhodný nejen pro předškolní děti a školáky, ale i pro jejich rodiče a učitele. Naši noví hrdinové jsou tentokrát speciální stroje: hasičský vůz, silniční válec, člun, batyskaf, metro, míchačka na beton, policejní helikoptéra, bagr a sanitka. Ve stanici metra „Hudba“ se děti seznámí s různými hudebními nástroji, silniční válec jim předvede více než 30 různých barev a naučí je, jak je rozlišovat. Člun si pohraje s různými geometrickými útvary a otestuje pozornost dětí. Helikoptéra je naučí určovat čas podle městského orloje. Hasičský vůz jim poví, jak se dají různé barvy míchat a batyskaf děti zavede na mořské dno a ukáže jim tamní obyvatele. Původní hudba, hezké obrázky a také zajímavá hratelnost – to vše pomáhá objevit talent a schopnosti vašich dětí. Věříme, že v „Městě zábavy“ stráví rodiče s dětmi spoustu chvil plných zábavy i poučení.

Svět je tak velký a zajímavý, obzvláště pro děti. Existuje tolik věcí, které se dají objevovat a tolik schopností, které lze rozvíjet! Tato chuť do všeho nového by však měla být řádně vedena. Tuto roli skvěle zastanou přátelské a barevné postavičky ze hry Město zábavy.

Pomocí úžasných výukových her naučí děti různým schopnostem a otevřou jim tím brány nového vědění. Hra je určena pro děti od pěti do dvanácti let a stane se důležitým pomocníkem v jejich zdárném vývoji.

Ve Městě zábavy se vypravíte do světa obývaného auty, stroji a loďmi. Každá postava je speciální dopravní prostředek a má ve hře svůj účel. Setkáte se v ní s hasičským vozem, silničním válcem, batyskafem a dalšími postavami. Každý stroj provází dítě jedním úkolem, který rozvíjí určité znalosti nebo schopnosti. Naučí se například určovat čas podle městského orloje, rozpoznávat barvy a geometrické útvary, testovat svoji pozornost a seznámí se také s obyvateli moře.

Celá hra se skládá z 27 her. Každá z nich trvá přibližně 5-10 minut a lze ji spustit kdykoliv. Dítě by by v ní mělo dosáhnout určitého cíle nebo si vyzkoušet jistou schopnost. Každý úkol má také jedinečný hudební doprovod. Příjemná hudba a atraktivní vzhled spolu s poutavou hrou poskytují to nejefektivnější výukové prostředí. Každé misi navíc předchází mluvený úvod, po ní následuje hlasové zhodnocení výsledků. I to pomáhá dětem jednoduše se ponořit do hry.

Město zábavy představí dětem základní věci, které potřebují vědět o okolním světě. Děti se naučí soustředit se na zadaný úkol, což je velice důležitá při přípravě i navštěvování školy.

Město zábavy je skvělou možností, jak si vaše děti mohou hrát a zároveň se učit. Je plná vtipných a živých postaviček, které zábavnou formou pomáhají dětem v rozvoji. Děti se rády ponoří do tohoto herního světa s postavičkami, se kterými se skamarádí již v první kapitole příběhu. Ukažte tuto úchvatnou hru dítěti a to si bude ochotně rozšiřovat obzory svého poznání.