Aha! – Anastacia – The Video Collection

V pátek 6. listopadu 2009 se díky Aha! dočkáme dalšího hudebního DVD, tentokrát Anastacia – The Video Collection za 50,- Kč.

Od roku 2000, kdy doslova vtrhla na hudební scénu s debutovým albem Not That Kind, do roku 2002, kdy měla na kontě další desku Freak Of Nature, prodala přes 10 milionů svých nahrávek a získala více hudebních cen než Madonna za celou svoji kariéru.

 

Mezi její obdivovatele patří nejen hvězdní kolegové, jako např. Elton John, který se jejímu talentu sklání takřka při každé příležitosti, ale i královské rodiny několika zemí.

 

Řeč je o americké zpěvačce, kterou celý svět zná pod jménem Anastacia. Na jejím prvním DVD najdeme kolekci všech dosavadních videoklipů, rozšířenou o záznamy z natáčení ("One Day In Your Life", "Boom", "Why´d You Lie To Me" a "You´ll Never Be Alone"), zákulisní záběry, fotogalerii, biografii, biografický dokument a dvě remixová videa.

 

Dolby Digital 5.1 Surround Sound, PCM Stereo, Interactive Menus, Instant Chapter Access To Songs, Biography, Photo Gallery.

Obsah DVD:

 

Klipy:

 

01. I’m Outta Love

02. Not That Kind

03. Cowboys & Kisses

04. Made For Lovin` You

05. Paid My Dues

06. One Day In Your Life (International)

07. One Day In Your Life (U.S. version)

08. Boom

09. Why’d You Lie To Me

10. Youll Never Be Alone

 

The Making Of:

 

11. One Day In Your Life

12. Boom

13. Why`d You Lie To Me

14. You`ll Never Be Alone

 

Videa:

 

15. Behind-The-Scenes Footage

16. Who Is Anastacia? Document

 

Bonus:

 

17. I`m Outta Love (Hex Hector Radio Edit)

18. Not That Kind (Kerri Chandler Mix)