North Video – Extralarge 5. DVD – Miamský zabiják

North Video namísto v pátek 6. listopadu 2009 pokračuje v televizní sérii Extralarge s denním zpožděním v sobotu 7. listopadu 2009 a za 49,- Kč lze zakoupit pátý díl s názvem Miamský zabiják.

Soukromý detektiv mimořádných rozměrů, bývalý policajt Jack Costello, kterého hraje Bud Spencer, se při řešení kriminálních případů nebojí ničeho a nikoho. XXL detektiv přichází, zločinci, třeste se!

Tentokrát vyšetřuje smrt dítěte, které objevil agent Blake. Jde o další oběť neznámého sériového vraha, kterého média nazvali Miamským zabijákem?

Jack Costello spolupracuje s policií. Jedinou stopou, která spojuje všechny oběti, je fakt, že každé zavražděné dítě bylo vážně nemocné a vrah musel všechny oběti velmi dobře znát.

Podezřelým se stává kazatel, ke kterému všechny děti chodily do kostela. Další možnou obětí je Elsie, která má astma. Kdosi ji unese a Jack spolu se svým asistentem se vydávají ji zachránit.

Zadní strana

Žánr: Akční

Země původu: Německo / Itálie / USA

Rok vzniku: 1991

Délka: 97 minut

Původní název: Extralarge: Miami Killer

Režie: Enzo G. Castellari

Námět: Lorenzo De Luca (román)

Scénář: Enzo G. Castellari

Produkce: Claudio Bonivento, Giuseppe Pedersoli

Hudba: Enrico Riccardi

Kamera: Roberto Girometti

Střih: Gianfranco Amicucci

Kostýmy: Leslie Herman

Společnost: First Group International

Hrají: Bud Spencer (Jack ‚Extralarge‘ Costello), Philip Michael Thomas (Willy Dumas), Lou Bedford (Sam), Christopher Atkins (Blake), Vadim Glowna (Silveth), Jackie Davis (Harry), Nancy Duerr (Winnie Vanceová), Brooke Becker (Blakeova manželka), Raffaele Mottola (Brophy), Priscilla Behne (Elsie), Christopher Behne (Mickey), Kim Ostrenko (paní Beckmanová), Fred Panama (Tom Robertson), Rex Benson (Lorre), Jim Horvath (Marthy), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,66:1)

Bonus: z naší nabídky, žhavé novinky