Aha! – Jack Holborn 3. DVD

Pod hlavičkou Aha! díky North Video a Mido Filmu ve středu 17. června 2009 vychází závěrečný disk Jack Holborn 3. DVD  v ceně 49,- Kč.

  

Dobrodružství malého chlapce na palubě pirátské plachetnice Molly.

 

Soudce Sharingham je během vyčerpávajícího pochodu přes močály unesen obchodníky s otroky. Mladý Holborn a jeho přátelé míří do do Anamoboe ve víře, že tu naleznou loď, která je odveze zpět do Bristolu, a že se jim za diamanty podaří vykoupit Sharinghamovu svobodu. Pro Jacka je to důležité proto, že soudce je typ člověka, který vás neopustí ani v té největší šlamastice, a také z toho důvodu, že jeho dvojče, pirát Sharingham, je jedinou osobou, která může dát Jackovi informace o jeho minulosti. Plán se podařil a Jack se soudcem plují zpět do Bristolu, kde se mezitím pirát Sharingham vydává za svého bratra.

 

DVD obsahuje 4 díly:

 09. díl (25:05 min.)

10. díl (24:00 min.)

11. díl (24:15 min.)

12. díl (24:00 min.) 

 

Zadní strana obalu 

 

Žánr: Dobrodružný

Země původu: SRN / Kanada / Velká Británie

Rok vzniku: 1981

Délka: 12×25 minut (3. DVD 98 minut)

Původní název: Jack Holborn

Režie: Sigi Rothemund

Námět: Leon Garfield (román)

Scénář: Sigi Rothemund, Justus Pfaue

Produkce: Bernd Burgemeister, Dieter Graber

Hudba: Christian Bruhn

Kamera: Rolf Deppe, Michael Heiter

Společnost: Bernd Burgemeister, George Ass. Ltd. / TV-60 Filmproduktion / ZDF

Natáčeno: Auckland, Nový Zéland / Dubrovnik, Chorvatsko / Rarotonga, Cook Islands / Split, Chorvatsko / Trogir, Chorvatsko

Hrají: Patrick Bach (Jack Holborn), Matthias Habich (soudce Sharingham & kapitán Sharingham), Monte Markham (Trumpet), Andreas Mannkopff (Vronsky), Terence Cooper (Morris), Patrick Smyth (admirál), David Weatherley (přístavní velitel), Patricia James (Lady Myra), Brian Flegg (kapitán Cox), Jeremy Stephens (Pobjoy), Franz Blauensteiner (Taploe), Heinz Wanitschek (Clarke), Miodrag Krstović (Sam), Stole Arandjelović (Fox), Jovan-Burduš Janićijević (Carfax), Prince Tui Teka (Thompson), Frano Lasić (bocman), Dragan Lakovic (pan Arrows), Ljiljana Krstić (paní Arrowsová), Zoran Pokupec (Palmer), Dušan Janićijević (Fared), Božidar Pavićević-Longa (Downs)

Původní český dabing vyrobila Hlavní redakce pořadů ze zahraničí ČST Praha: Filip Žák ("Jack Holborn"), Jiří Klem ("Soudce Sharingham" a "Kapitán Sharingham"), Jan Schánilec ("Vronsky"), Zuzana Skalická ("Yoka"), Pavel Soukup ("Trumpet"), Karel Pospíšil ("Palmer"), Jiří Holý ("Kapitán Cox"), Hana Talpová ("Myra"), Karel Richter ("Admirál")

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3

Bonus: žádné