KM Records – Potomci pravěku

Dnes v úterý 8. prosince 2009 pokračuje vydavatelství KM Records (pro trafiky je dodavatelem PR Media) dalším dílem za 49,- Kč v cyklu, z něhož už se vytratilo označení Svět zvířat, aktuální disk se jmenuje Potomci pravěku. Zkáza pro dinosaury, nový život na Zemi.  

V pravěku, v době, kdy tu vládli obří ještěři, zažila Země katastrofu, která nadlouho změnila přírodní ráz celé planety a navždy řád v říši živočichů a rostlin.

 

 

Po srážce gigantického meteoritu se Zemí nemohli dinosauři čelit nepříznivým podmínkám a začal závod druhů o ovládnutí planety. Kdo patřil mezi soutěžící?

 

 

V našem dokumentárním filmu zjistíte, že na startovní čáru nového věku se postavili favoriti z mořských hlubin, odolní borci z říše hmyzu a všeho schopní predátoři. Souběžně probíhal také závod rostlin. Pravidla nebyla stanovena, povolena byla každá zbraň a cíl byl tehdy – a dodnes je – jediný: přežít a co nejdokonaleji vybavit své potomky.

 

 

Ti nejlepší vydrželi miliony let a dnes vypadají téměř jako tehdy. Ostatní se při adaptaci na nové životní prostředí změnili nebo vymřeli a ustoupili novým, lépe vybaveným.

Žánr: Dokument / Přírodověda

Země původu: Velká Británie

Délka: cca 52 minut

 

Menu DVD 

 

Původní název: Animals & Wildlife – Wonderful World – Meteorite Survivors

Společnost: BBC Motion Gallery / KM Records / 24snails

 

Výběr kapitol

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

 

Nastavení zvuku a titulků 

 

Obraz: barevný PAL 4:3

Bonus: žádný