Intersonic – Mazané kočky 1

Na webových stránkách InterSonic avizuje v obálce KlikTV titul v řadě Svět pohádek. Někdy od pondělí 18. ledna 2010 za 59,- Kč to bude 1. DVD pro děti od 8 let Mazané kočky. Na pultech se objevilo v sobotu 23. ledna 2010.

Animované komediální příběhy ztřeštěně vypadajících kočiček a pejsků. Pokud si vykládám dobře zahraniční zdroje, jde o 26 dílný seriál, založený na speciálních pohlednicích společnosti American Greetings z roku 2001. Jednalo se o digitálně zkarikované fotografie zvířat, které dokonce vyšly v několika knihách.

Bitka – Věrný Goosers hrdě a v poklidu střeží svého páníčka u jejich domu. Když v tom se na scéně objeví pomatená veverka. Goosers je nucen postavit se roztomilému hlodavci tváří v tvář.

Rybí mánie – Dine a Dash, známí kočičí lumpové, se potají vloupou na místní rybí trh. Všech koček ráj. Jediný před kým se musí mít na pozoru je psí hlídač, jehož předsevzetím je – vyhadit všechny kočky na světě!

Osudová kočka – Gooserovi se během velké bouře zželí promáčeného koťátka choulícího se za dveřmi a vezme jej dovnitř schovat. V drobném kočičím tělíčku se však skrývá něco mnohem horšího.

Ztraceni – Dander a Yawp, opravdoví domácí mazlíčci, se beznadějně ztratí uprostřed divočiny. Nejprve musí vyhledat cestu zpět domů a zároveň musí překonat největší hrozbu domácích zvířátek – PŘÍRODU!

Žánr: Animovaný

Délka: 80 minut

Původní název: Twisted Whiskers

Společnost: Mike Young Productions / DQ Entertainment / Canal+ / CBBC

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky, maďarsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: trailery