Vapet vás baví – Všechny cesty vedou domů

Netradičně Vapet v edici Vás baví přichází ve čtvrtek 28. ledna 2010 s rodinným dramatem (podle některých zdrojů snad podle skutečné události) Všechny cesty vedou domů za 48,- Kč.

Dvanáctiletá Belle přišla při autonehodě o matku. Její otec Cody se jí snaží být oporou, jejich vztah je ale čím dál horší. Jeho dcera se domnívá, že je za smrt částečně zodpovědný.

 

 

Belle má problémy ve škole a Cody už neví, co by měl dělat, jak by se měl chovat, aby byla Belle zase aspoň trochu šťastná.

 

 

Zkusí ji poslat na prázdniny na statek k dědečkovi Hockovi z matčiny strany, který už ale od oné osudné nehody také není ten milý člověk jako dřív. Ztratil při nehodě dceru, kterou mu Belle stále připomíná.

 

 

Zpočátku to vypadá, že Belle nikdy nenajde s dědečkem společnou řeč.

 

 

 

Postupem času se však věci začínají měnit a prvním impulsem je štěňátko Atticus, které změní Bellin život a životy těch, kdo ji milují.

 

Žánr: Drama / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2008

Délka: 108 minut

Původní název: All Roads Lead Home / Shadows of Atticus

Režie: Dennis Fallon

Scénář: Douglas Delaney

Produkce: Brenda Anders, Dennis Fallon, Charles W. Nelson, Sara Thaemlitz

Hudba: Korey Ireland

Kamera: Fred Paddock

Střih: Brian Paddock

Kostýmy: Linda Carol Flake

Společnost: Waldo West Productions

Natáčeno: Kansas City, Missouri, USA

Hrají: Peter Coyote (Hock Banyon), Jason London (Cody), Peter Boyle (Poovey), Vivien Cardone (Belle Lawlorová), Patton Oswalt (Milo), Vanessa Branch (Lillian Coleová), Evan Parke (Basham), April Bowlby (Natasha), Walter Coppage (Dennison), Allan Kayser (Tobius), Bruce Heinrich (Satch), Hank Rector (kazatel na pohřbu), Joe Backer (nmanažer), Brent Crawford (šerif Brent), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 kantonsky, 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

(podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: žádný