KM Records – Nejkrásnější přírodní a kulturní památky světa

Tento týden nám KM Records nenabízí obvyklá zvířátka, v úterý 26. ledna 2010 je na pultech za 49,- Kč dokument BBC s názvem Nejkrásnější přírodní a kulturní památky světa

Stále se učíme poznávat naši planetu. Zkoumáme její přírodní bohatství, neuvěřitelné výtvory, které přesahují hranice naší fantazie a od nepaměti inspirují lidské geenrace ke stále důmyslnějším výtvorům vlastního tvůrčího pojetí života na Zemi.

 

Stejně jako v přírodě objevujeme stále nové prvky, vazby a zákonitosti, které nám pomáhají lépe chápat náš původ a vztah k původnímu prostředí, tak i kultury dávných národů a obyvatelé zaniklých měst nám předávají svá poselství. Poselství v dílech, která se zachovala díky úctě člověka k památkám, nebo v odkazech, jež studujeme, abychom nalézali moudrost a zkušenost.

 

V našem dokumentu se vypravíme za nejkrásnějšími výtvory dědictví stále živé matky přírody a za poklady jejích dětí, našich předků. Díky úžasným záběrům kamery staneme tváří v tvář nejkrásnějším přírodním a kulturním památkám světa.

 

Údaje o DVD:

Délka: 87 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 4:3 

Bonus: ?