DVD edice – Konec světa

Po lednové pauze, kdy se na pultech objevila série balení dvou DVD za cenu jednoho, nás DVD edice zásobuje rychle svou novou nabídkou a opravdovými skvosty a tak v úterý 9. února 2010 je ke koupi Konec světa za 49,- Kč, který na imdb.com získal neskutečných 2,3 z 10 možných… Jaderné pokusy v Íránu přivádí zemi ke zkáze.

David Terran je vědec, který napsal studii o nebezpečí zemských magnetických polí. Jeho teorie však kolegové nepřijímají a také jeho největší přítel se k nim staví odmítavě. David proto rezignuje na svoji kariéru a stěhuje se do odlehlé chaty, kde žije se svým otcem.

 

 

Na druhé straně zeměkoule mezitím íránská vláda spustila sérii pokusných jaderných výbuchů. Ty nečekaně spustily ničivá zemětřesení a hrozí, že zničí veškerý život na zemi.

 

 

Zoufalá americká vláda povolá Davida, aby našel řešení. Aby však David mohl pomoci, potřebuje Martina – svého bývalého přítele, který mu nevěřil. Musí proto nejprve obnovit pošramocený vztah, aby společně zachránili svět.

 

 

Už podle popisu tohle snad ani komentáře nepotřebuje (ony stejně nejsou k dispozici).

 

Žánr: Katastrofický / Drama / Akční / Thriller / Dobrodružný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2008

Délka: 86 minut

Původní název: Polar Opposites

Režie: Fred Olen Ray

Scénář: Paolo Mazzucato

Produkce: Richard Carroll, Stephen P. Jarchow, Kimberly A. Ray

Hudba: Chuck Cirino

Kamera: Theo Angell

Střih: Randy Carter

Kostýmy: Megan Stark Evans, Anni Speckheuer

Společnost: Baby Steps Entertainment Inc.

Natáčeno: Santa Clarita, Kalifornie, USA

Hrají: Charles Shaughnessy (David), Tracy Nelson (Jenna), Ken Barnett (Martin), Beth Grant (generál Railenová), Kieren Hutchison (Dr. Bradley), Clive Revill (Leo), Jackie Geary (Kimi), Jeffrey Christopher Todd (Ethan), Ian Patrick Williams (ředitel FBI Thompson), Ryan Caltagirone (pilot bombardéru), Ismael ‚East‘ Carlo (Alberto), James Di Giacomo (pilot helikoptéry), Dvid Kiiskinen (námořník), Lynn Milano (atraktivní zrzka), a další

 

Údaje o DVD neznámé:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky:  

Obraz: barevný

Bonus: