Bontonfilm – Dr. House 2. DVD 1. série

Čtvrtek 4. února 2010 přináší za 69,- Kč druhé DVD seriálu Dr. House, který nabízí společnost Bontonfilm. Postupně vyjdou první tři řady seriálu, každá na 6 DVD v provedení digipack-slim.

Disk by měl obsahovat následující díly:  

 

JEPTIŠKA 

Na pohotovosti se objevuje jeptiška s rudými oteklými dlaněmi. Lék proti alergii však nezabírá a House se svým týmem by nejraději uvítal zásah z vyšších míst.

 

SOKRATOVSKÁ METODA 

Jako velmi důležité se tentokrát ukážou rodinné záležitosti. House se totiž zabývá případem schizofrenní ženy a jejího obětavého syna, který je podezřelý z předávkování své churavé matky.

 

VĚRNOST 

Žena trpí neobvyklou africkou spavou nemocí, jež se přenáší sexuálním stykem. Ani ona, ani její manžel však nepřipouštějí žádný mimomanželský vztah.

 

JED 

Středoškolský student se ocitá v křečích, ale experimentální léčba se nedaří a ani prohlídka jeho domova na nic neukazuje. Studentova matka odmítá další riskantní léčbu, dokud nedostane vyjádření od epidemiologického ústavu. 

Žánr: televizní seriál

Země původu: USA

Rok vzniku: 2004 – ?

Délka: každý díl cca 45 minut

Původní název: House M. D.

Společnost: Heel & Toe Films / NBC Universal Television / Bad Hat Harry Productions / Shore Z Productions / Moratim Produktions

Natáčeno: Kalifornie, USA

Hrají: Hugh Laurie (vedoucí oddělení diagnostické medicíny Dr. Gregory House), Jennifer Morrison (imunoložka Dr. Allison Cameronová), Omar Epps (neurolog Dr. Eric Foreman), Lisa Edelstein (ředitelka fakultní nemocnice Dr. Lisa Cuddyová), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Robert Sean Leonard (vedoucí onkologického oddělení Dr. James Wilson), a další 

  

Údaje o DVD neznámé:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky

Titulky: česky napevno s anglickým zvukem

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3

Bonus: ?