Česká multimediální – Felix Háj: Pohádky v MP3

Ve čtvrtek 4. února 2010 mohou příznivci pohádek a mluveného slova zakoupit další z titulů. Česká multimediální vydává pohádky od autora edice Školák Kája Mařík. Felix Háj – Pohádky v MP3 budou k zakoupení za obvyklých 59,- Kč.

Od autora kultovní edice Školák Kája Mařík.

Poslechněte si šest hodin poutavého vyprávění, které vás zavede do světa fantazie, kouzel a tajemna. Nechejte se vtáhnout do děje klasických pohádkových příběhů, kde vždy dobro zvítězí nad zlem.

Spisovatel Felix Háj je známý jako autor veselých a poetických příběhů edice Školák Kája Mařík. Nyní si poslechněte jeho pohádkové příběhy! Zaručeně vás mile překvapí a potěší.

Poslechněte si:

1. V království Čitorie (97:10)
2. Kutchanův herbář (15:47)
3. Zakletí (47:01)
4. Šášenka z rodu trpaslíků (61:56)
5. Mezi skřítky (53:28)
6. O princezně Jasnušce (92:22)

Zaposlouchejte se do šesti hodin poutavého vyprávění. Čekají Vás poetické pohádky napsané krásnou a bohatou češtinou. Příběhy jsou překvapivé svými myšlenkami a dějem. A přesto se jedná o klasické pohádkové příběhy naplněné dobrými skutky, čarami a pohádkovými bytostmi.

Pětice dlouhých pohádek a jedna krátká navíc vás zavedou mezi vodníky, trpaslíky a skřítky. Do kouzelného království, kde v potoce teče kakao a na keřích kolem cest roste turecký med. Do říše jednoho dobrotivého a spravedlivého krále, který vdává svou dceru, nebo k tajuplnému „herbáři“ starého Kutchana. A bude se také čarovat…

Poznejte neznámé a přitom tradiční české pohádky! Pobaví a potěší děti i dospělé.

Napsal: Felix Háj

Hudba a zvuková režie: Jiří Philipp

Vypráví: Vladimíra Krakovková